de cateva sapt. am stari de greata si uneori si pofte si mi-a intarziat cm.. oare sunt insarcinata?

de cateva saptamani am stari de greata si uneori si pofte si mia intarziat si ciclul menstrual 8 zile, am facu o ecografie si am endometrul marit am facut si un test barza dar a iesit negativ, eu tot am greturi dimineteza, si in timpul zilei am zis initial ca este vorba de diskinezie biliara dar se pare ca fierea este bine.sincer sunt ingrijorata pt ca nu pot manca mai nimic am si dureri de burta si de spate.
3 comentarii

O sarcina nu este exclusa. Este posibil ca atat testul, cat si ecografia sa fi fost premature. Repetati testul (primul care se pozitiveaza in caz de sarcina) la 3 saptamani dupa contactul presupus fertil. Daca au existat mai multe astfel de contacte, luati-l in considerare pe ultimul.

http://forum.romedic.ro/prod/oare_pot_fi_insarcinata_daca..._016603.html
cine imi poate raspunde la asa tip de intrebare???
cine imi poate raspunde la asa tip de intrebare???

Buna..va rog frm sa imi raspundetzi si mie sunt foarte speriata..De aproximativ 3..4 luni nu mi-a venit menstruatia..intretin relatii sexuale neprotejate cu iubitul meu..app nu a ejacuat in mine...mi-am facut cateva teste de sarcina si toate au iesit negative..nu inteleg dece imi intarzie atata timp...Multumesc!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3daca nu si-a introdus penisul... pot sa raman insarcinata?
- 5am toate simptomele.. oare sunt insarcinata?
- 4am ramas insarcinata
- 6Am uitat sa iau pastila, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 4simptome sarcina?
- 24Un raspuns, va rog... sunt insarcinata?
- 12Pastila de a doua zi
- 4Pastila contraceptiva uitata 24 de ore
- 6la 4 ore dupa ce s-a rupt prezervativul, am luat Postinor... sunt insarcinata?
- 5nu am mai avut menstruatie de mult timp... sunt insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 2Posibila sarcina?
- 2Mare dilemă: este sau nu insarcinata?
- 5Pot sa fiu însărcinată?
- 1Pot rămâne însărcinată?
- 6Este posibil sa fiu gravida ?
- 2E inca virgina?
- 1Sunt gravida?
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 2Am sânii măriți, crampe abdominale si greata de la mirosul unor alimente
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: