Ma puteti ajuta urgent va rog... tremur al mainilor, capului, tresar la orice zgomot
Am urmatoarele sintome, tremur al mainilor, tresar la orice zgomot, tremur al capului cand vorbesc cu unele persoane, cand ma asez pe scaun am senzatia ca voi pica, transpiratie excesiva, am fost la psihiatru si mia dat rispen nu mai am aceste simptome doar mai transpir dar nu mai ami revine viata sexuala ca anainte, despre ce boala poate fi vorba si daca ami va reveni viata sexuala la normal.
6 comentarii
Poate fi vorba de anxietate trateaz-o sa nu devina depresie.
Poate fi o reacție de la medicamente, care va înceta odată cu terminarea tratamentului, dar poate fi provocată și de anxietate.
Odată cu medicația, e bine să mergeți și la psihoterapie pentru rezultate mai rapide.
Odată cu medicația, e bine să mergeți și la psihoterapie pentru rezultate mai rapide.
Ami puteti da niste sfaturi pentru tratarea acestor probleme.
Problemele nu se tratează cu sfaturi. În funcție de rezultatul evaluării se întocmește un plan de intervenție personalizat în cadrul căruia ești ajutat să găsești soluții și să capeți competențe în a rezolva problemele.
Cu ajutorul psihoterapeutului vei identifica distorsiunile cognitive („gânduri automate”, „convingeri” și „scheme”) și vei învăța să găsești dovezi raționale, să-ți schimbi modul de gândire și de percepție. E un proces complex, la finele căreia vei obține schimbarea dacă ești motivat.
Cu ajutorul psihoterapeutului vei identifica distorsiunile cognitive („gânduri automate”, „convingeri” și „scheme”) și vei învăța să găsești dovezi raționale, să-ți schimbi modul de gândire și de percepție. E un proces complex, la finele căreia vei obține schimbarea dacă ești motivat.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate
- 6Halucinatii auditive si deziluzii
- 5Metode de diagnostic boli psihice
- 14Cum sa las fumatul?
- 11Doborâtă de boala psihică
- 0Depresie
- 3Depresie
- 4Cum as putea sa o ajut ?
- 0Pentru cei cu pensie gradul 3