Mâncărime piele
Bună seara!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4caderea pielei de pe dosul palmei, ca o matreata
- 3Mancarimi in zona gatului, a cefei, a mainilor
- 2Mancarime a pielii
- 3bube, mancarimi... zona genitala
- 5Bubite ca de urzicatura intre degetele de la miini
- 4mancarimile pe sistem nervos
- 3bubite pe piele cu mancarimi... Ce e?
- 5Mancarimi zona picioarelor si cea genitala
- 17Bubite multe pe maini si degete cu mancarime
- 5umflarea buzelor si mancarime de piele
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 7Mancarime pe tot corpul
- 6mancarimi insuportabile de piele
- 2mancarimi fara urme
- 0Senzatie de mancarime alunita
- 0Bubite mici si rosii pe picioare (in special coapse) + mancarime.
- 2Mancarime, pete rosii, se extind
- 1Mâncărimi de piele
- 1Mâncărime puternica pe degete
- 0Mancarime cu umflaturi
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: