Mâncărime piele
Bună seara!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1mancarimi ale degetelor de la maini
- 7bubite mici pe brate, abdomen, picioare
- 4Mancarimi de cap
- 3nu mai pot sa dorm noaptea din cauza manarimii pielii...
- 9Ma mananca pielea de la picioare ingrozitor
- 3mancarimi pe piele si stari foarte puternice de voma
- 3mancarime de piele
- 3Palmi si talpi crapate cu sangerari roseata si mancarimi
- 4Mancarimi ale pielii
- 2mancarimi pe tot corpul
- 4Mancarimi pe piele provocate de borbonele
- 1Bubite cu mancarimi pe corp
- 1prurit
- 2Pete rosii pe piele care apar si dispar (cu mancarimi)
- 9Mancarime si pete rosii..
- 1Mâncărimea pielea
- 1Am nevoie de o indrumare urgenta! Am mancarimi de mameloane si piele uscata.
- 1Mancarimi nazale
- 0Mancarime cu umflaturi
- 0Furnicaturi in piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: