Mâncărime piele
Bună seara!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
De câțiva ani buni ma confrunt cu aceasta problema, ciudat este ca se întâmplă ocazional, nu tot timpul...
Nu mi dau seama exact când și de la ce se declanșează, ma mănâncă piele pe picioare(tot piciorul) în special după dus și noaptea.
Sau în ultimul timp ma ia numai noaptea.Am renunțat și la epilatul cu ceara, fac IPL, însă tot nu am scăpat de problema.Am mers la diferiți dermatologi și nimic.Mentionez ca nu mi ies bube nu nimic dar este o mâncărime insuportabila care îmi afectează viata enorm!Ma gândesc ca ar putea fi pe sistem nervos. Ce ar fi de făcut?mulțumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Pete rosii pe piele... mancarime
- 7Mancarimea pielii... ajutor! :(( Repede va rog!
- 11Mancarimi pe tot corpul.
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 6sa fie oare alergie???
- 5Am o mancarime a pielii picioarelor :(
- 1alergii si mancarimi pe corp
- 5mancarimi durerose pe solduri
- 9ma mananca foarte tare pielea pe picioare desi nu am nimic vizibil
- 4Nimeni nu stie
- 0Mancarimi cand incep sa transpir sau cand tipa cineva la mine
- 2ma mananca spatele in urma unei comprese cu spirt
- 2Iritatie
- 1Mancarime laba piciorului
- 1Mancarime insuportabila
- 1Mâncărimi de piele