mancarimi deranjante si piele inrosita la nivelul anusului

26-07-2008
loverbbs
Nu este medic/terapeut
loverbbs
Buna ziua, pur si simplu imi este rusine sa ma duc la o consultatie la un dermatolog de aceea sper sa reusesc sa imi rezolv problema pe acest site. incerc sa descriu cat mai bine problema pe care o am. Existenta ei este de aprox. 2-3 ani nu pot spune ca m-a deranja f. tare, dar in ultimul timp mai exact 3 luni spre 4 senzatia de mancarime spre usturime s-a agravat. Mancarimea nu este in jurul anusului cat in vecinatatea lui si putin mai sus usor extinsa spre scrot dar neacaparand scrotul. Cu cat ma scarpin mai mult cu atat pielea se inroseste mai tare si se inflameaza, senzatia este putin asemanatoare ca atunci cand te "oparasti la fund"; am aplicat o crema cu extract de galbenele dar nu a ajutat f mult. Sper sa gasesc un raspuns. Va multumesc anticipat. M.
8 comentarii
0
26-07-2008, ora 00:00
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Problema cu rusinea trebuie revizuita, deoarece tine de educatie. Incearca un tratament local cu Travocort crema, in 2 aplicatii zilnice, dimineata si seara, masand bine locul aplicarii. Daca in 2 saptamani simptomele nu dispar, apeleaza la un medic, fara rusine!
0
30-07-2008, ora 00:00
loverbbs
Nu este medic/terapeut
loverbbs
D-le Doctor Dorin Mihalache, va multumesc mult ca v-ati facut timp sa ma ajutati in legatura cu problema mea, am sa procedez dupa cum mi-ati indicat, sper sa aiba efect, de nu, cu sau fara rusine voi merge la un dermatolog. Toate cele bune! M.
0
12-03-2010, ora 22:07
yna_Smiley
Nu este medic/terapeut
yna_Smiley
prietenul meu are 30 de ani, in aceasat dimineata a observat o unflatura in jurul anusului, nu doare dect la atingere, pe parcursul zilei s-a marit, este cat o boaba de mazare si inchisa la culoare! as dori sa ne dai un sfat, ce trebuie sa facem, unde trebuie sa mergem si cat de grav poate fi! va multumesc anticipat
0
16-03-2010, ora 16:07
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil ca este vorba de un hemoroid inflamat.
Pentru confirmare ar fi bine sa-l examineze un chirurg sau un proctolog.
0
19-03-2010, ora 09:33
dacianmoney
Nu este medic/terapeut
dacianmoney
Buna ziua...am si eu o problema.am si eu niste mancarimi tare ciudate de vreo 3 zile in jurul anusului.cel mai tare ma deranjeaza noaptea.ma trezesc si din somn din cauza aceasta.dar problema cea mai mare e k am niste dureri foarte ingrozitoare.e o durere ce porneste din anus si trece pe sub scrot pana aproape de buric. sunt ca niste junghiuri.le simt cam o data la 3-4 zile.dar sunt dureri ingrozitoare.
0
23-03-2010, ora 20:14
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Aveti nevoie de niste investigatii mai serioase.
Poate fi vorba de hemoroizi, paraziti intestinali, dar si de boli mai grave !
0
15-12-2011, ora 16:20
atlantic24
Nu este medic/terapeut
atlantic24
Buna ziua.C-am de un an de zile am niste mancarimi in zona anusului, dar in ultimul timp aceste mancarimi devin tot mai dese {adica daca ma scarpin parca tot mai rau ma mananca}.Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un tratament.
0
12-02-2012, ora 17:11
im_veronika
Nu este medic/terapeut
im_veronika
salut, de vreo 2-3 ani am mincarimi in jurul anusului si imi pare ca mai ieste ceva inflamat acolo. cu un an in urma am fost la medic si mi a spus ca posibil sa fie un inceput de prostata, atunci am facut un tratament si a fost bine, dar dupa ce l-am finisat totul a inceput iar. eu cred ca nu am prostata fiindca ce am citit eu pe net nu am asa simptome, dar cu 2- 3 saptamini in urma am ejaculat de 2 ori prea repede. va rog mult poate ma puteti ajuta cu ceva tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O cercetare recentă dezvăluie structura receptorilor care determină mâncărimile pielii
  • Uleiul de lavandă ar putea fi răspunsul la tratamentul mâncărimii pielii
  •