Mancarimi ale pielii
Am luat de la o batrana care se scarpina non stop de la un camin de batrani cu dementa la care am fost 12 ore pe zi timp de doua saptamani. Au inceput mancarimi la mana dreapta, apoi pe ici colo, am fost la medic, mi-a spus ca e alergie, desi toti colegii mei au inceput sa se scarpine si ei si desi din august nu am mai fost la acel camin. Fac tratament de doua luni cu zenaro, dar mancarimile cumva sau organizat. M-a mancat o perioada partea superioara a corpului incepand cu gat, umeri coborand treptat. Acum am ajuns la nivelul cuprins intre talie si partea superioara a picioarelor. Dar am mancarimi mai slabe si pe restul corpului. Ma scarpin non stop.Am nevoie de ajutor. Se pare ca tratamentul nu ajuta. Orice sfat va rog.
1 comentarii
Buna ziua,
Poate fi scabie. Cel mai bine mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Poate fi scabie. Cel mai bine mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si tratamentului.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Daca transpir, ma mananca pielea peste tot
- 44Bubite rosii pe piele cu mancarimi, rog raspuns.
- 5umflarea buzelor si mancarime de piele
- 7mancarime si intepaturi in dreapta la mijloc
- 6se scarpina pe tot corpul pana si pe fata pana la sange. credeti ca un psihiatru i-ar fi de ajutor?
- 10Bube pe piele
- 4pete rosii cu mancarimi
- 0Ma mananca pielea...
- 2Amorteala si mancarimi - mana dreapta
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 11mancarime puternica pe maini...va rog sa ma ajutati
- 0mancarimi pe piele pe timp de caldura
- 3am folosit o crema de fata si maini seara iar dimineata m-am trezit cu urticarie
- 1Mancarime
- 0Îmi apar pete roșii însoțite de mâncărime!
- 1Mancarime insuportabila a pielii
- 0Furnicaturi in piele
- 2Posibil Iritatie cu mancarimi
- 1In jurul ochilor: piele rosie, uscata deasupra dar pungi si lichid sub piele
Mai multe informații despre: Mancarimea pielii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: