mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
buna.am nevoie si eu de un sfat.de vreo 2 zile am simptome ale unei candidoze...mincarimi, usturimi si putina secretie albiceosa. ce tratament as putea face dar trebuie sa mentionez ca iau anticonceptionale yasmin si dupa cite am citit in prospect.nu trebuie sa iau antibiotice.ca yasmin isi pierde din eficienta.dati-mi un sfat va rog!!!!!!!!!!!
3 comentarii
Eu la candidoza am utilizat cu succes unguent local cu clotrimazol.Si ai putea sa mai incerci sa faci spalaturi vaginale(pe cat posibil)cu apa cu bicarbonat de sodiu alimentar(o lg bicarbonat la o cana apa).Si inca ceva:la candidoze, din cate stiu eu, nu se ia antibiotic, antibioticele fiind una dintre cauzele aparitiei candidozei.Candida nu este un microb, ci o ciuperca.Incearca un antimicotic local(clotrimazolul, dupa cum spuneam).Pupici!
npc, pantera!Daca vrei sa-mi multumesti, tine-ma la curent daca a dat rezultate:-)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 3tratament pentru candidoza
- 3disconfort in timpul actului sexual
- 10Penis - Mancarime si secretie vascoasa
- 4tratament candida-rog doar raspuns medic!
- 14mancarimi si usturimi in zona genitala
- 5bube si macarimi zona genitala
- 3prietena mea are candida si urmeaza un tratament cu ovule, cand putem face sex?
- 5Mancarimi genitale si miros urat care ulterior s-au transmis catre zona anala...
- 3Candida? Herpes?
- 1Usturime vaginala si secretie galbuie abundenta fara miros
- 2Usturimi vaginale cauzate de rana pe col?
- 26Usturimi zona genitala
- 1labii uneori umflate, alteori uscate cu o tenta de maro, mancarimi, durere in timpul sexului
- 0Iritatie penis
- 1Candidoza?
- 2Ce poate fi?
- 0candida recurenta
- 1Ajutor!!! mâncărimi și arsuri îngrozitoare în zona genitala
- 1Candida in zona intima dupa augumentin si cefaclor
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Secretiile vaginale anormale mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: