mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
buna.am nevoie si eu de un sfat.de vreo 2 zile am simptome ale unei candidoze...mincarimi, usturimi si putina secretie albiceosa. ce tratament as putea face dar trebuie sa mentionez ca iau anticonceptionale yasmin si dupa cite am citit in prospect.nu trebuie sa iau antibiotice.ca yasmin isi pierde din eficienta.dati-mi un sfat va rog!!!!!!!!!!!
3 comentarii
Eu la candidoza am utilizat cu succes unguent local cu clotrimazol.Si ai putea sa mai incerci sa faci spalaturi vaginale(pe cat posibil)cu apa cu bicarbonat de sodiu alimentar(o lg bicarbonat la o cana apa).Si inca ceva:la candidoze, din cate stiu eu, nu se ia antibiotic, antibioticele fiind una dintre cauzele aparitiei candidozei.Candida nu este un microb, ci o ciuperca.Incearca un antimicotic local(clotrimazolul, dupa cum spuneam).Pupici!
npc, pantera!Daca vrei sa-mi multumesti, tine-ma la curent daca a dat rezultate:-)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Sunt nelamurita!
- 2Menstruatie si secretie vaginala abundenta
- 4problema in zona genitala
- 17Mancarimi si usturime si zona genitala, dureri abdominale
- 18tratament candida
- 0usturimi in zona genitala
- 2Am candida - pot sa am un copil?
- 5Mancarimi penis
- 3secretii vaginale
- 3de 4 zile am inceput sa am mancarimi in zona genitala, usturimi, rosata, secretia a devenit ciudata
- 1Posibila infectie?
- 4Mancarime excesiva. Raspuns urgent, va rog!
- 0ciuperca la capul penisului
- 2mancarimi in zona genitala
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 6Infectie sau bts?
- 0Scurgere gelatinoasa transparentă cu fire de sânge
- 2Mancarimi si miros neplacut in partea intima !
- 0Candida de la deshidratare
- 2Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Secretiile vaginale anormale mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: