mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
buna.am nevoie si eu de un sfat.de vreo 2 zile am simptome ale unei candidoze...mincarimi, usturimi si putina secretie albiceosa. ce tratament as putea face dar trebuie sa mentionez ca iau anticonceptionale yasmin si dupa cite am citit in prospect.nu trebuie sa iau antibiotice.ca yasmin isi pierde din eficienta.dati-mi un sfat va rog!!!!!!!!!!!
3 comentarii
Eu la candidoza am utilizat cu succes unguent local cu clotrimazol.Si ai putea sa mai incerci sa faci spalaturi vaginale(pe cat posibil)cu apa cu bicarbonat de sodiu alimentar(o lg bicarbonat la o cana apa).Si inca ceva:la candidoze, din cate stiu eu, nu se ia antibiotic, antibioticele fiind una dintre cauzele aparitiei candidozei.Candida nu este un microb, ci o ciuperca.Incearca un antimicotic local(clotrimazolul, dupa cum spuneam).Pupici!
npc, pantera!Daca vrei sa-mi multumesti, tine-ma la curent daca a dat rezultate:-)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1ciuperca in zona inghinala
- 2ma ustura vaginul
- 15O recomandare si un sfat
- 7usturimi dupa actul sexual
- 3mancarime si usturime + scurgere densa
- 7Gardnerella vaginalis
- 3interpretare analize secretii
- 2Am candida - pot sa am un copil?
- 2usturime dupa sex. durere la penetrare
- 4am si eu o problema...
- 7Fisurarea preputului
- 3de 4 zile am inceput sa am mancarimi in zona genitala, usturimi, rosata, secretia a devenit ciudata
- 6O posibila candidoza?
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 2tratament diaree cu candida
- 5Secreţie vaginală cu sange
- 2tratament candida
- 0ajutor!! candidoza revine tot mai des
- 0Întrebare mincarimi in zona intima, eliminari de culoare galbena cu miros urit
- 2Zona genitala sensibila
Mai multe informații despre: Candidoza genitala Secretiile vaginale anormale mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: