Masea plombata in urma cu 4 ani s-a infectat

Buna seara
AMmai fost pe aici si mereu mi s-a raspuns repede si va multumesc. Acum am o alta problema...cand credeam ca am scapat de ele.O masea care a fost plombata acum 4 ani s-a infectat (cred). Gingia e umflata acolo si doare. Iar daca misc maxilaru ceva ma retine in acea zona.Este oare infectie sub masea?Si daca este de ce a aparut?In 4 ani de zile u am avut probleme cu ea iar acum sangereaza la periat si gingia este desprinsa putin de masea.Nu am cum sa ma duc la doctor decat marti.Pana atunci ce ar trebui sa iau ?Am luat ketorol in speranta ca va trece infectia (asa mi s-a spus la farmacie), dar vad ca iau degeaba. Astept un raspuns va rog.Multumesc
AMmai fost pe aici si mereu mi s-a raspuns repede si va multumesc. Acum am o alta problema...cand credeam ca am scapat de ele.O masea care a fost plombata acum 4 ani s-a infectat (cred). Gingia e umflata acolo si doare. Iar daca misc maxilaru ceva ma retine in acea zona.Este oare infectie sub masea?Si daca este de ce a aparut?In 4 ani de zile u am avut probleme cu ea iar acum sangereaza la periat si gingia este desprinsa putin de masea.Nu am cum sa ma duc la doctor decat marti.Pana atunci ce ar trebui sa iau ?Am luat ketorol in speranta ca va trece infectia (asa mi s-a spus la farmacie), dar vad ca iau degeaba. Astept un raspuns va rog.Multumesc
3 comentarii

Stimate Theo067 ! Ketorolul nu este un medicament impotriva infectiei, dar el este pentru inlaturarea durerilor. Si este indicat de luat numai de 2 ori pe zi, adica 1-pastila dimineata si una seara. Dar de ce aveti infectie la masea accasta este o alta problema. Numaidecat trebuie sa mergeti pe cat posibil de urgent la medicul Dvs-ra sau la care doriti alt medic ca sa va dee o foae de trimitere de facut un film la dintii cu pricina, deoarece infectia se poate agrava mai tare. La infectii de genul cum este in cazul Dvs-ra v-ashi recomenda pastilele Metronidazola cate 1p-2ori pe zi dupa fiecare masa.

...vad ca iar "prescrieti" antibiotice pe "neve", Dle coleg.
Lasati "recomandarile", va rog, in seama colegilor care vor trata cazul!!!
OK?
Lasati "recomandarile", va rog, in seama colegilor care vor trata cazul!!!
OK?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Prima data cand mi se intampla: maxilar umflat si dureros
- 7Am o problema cu o masea plombata anul trecut
- 3aseara o plomba mai veche mi-a cazut cu o bucata din dinte
- 82Ma doare o masea plombata ieri
- 5Infectie sub radacina unei masele
- 5intepatura puternica in masea.. are vreo legatura cu avionul (inaltimea)?
- 1Plomba sparta si pusa iar
- 6Masea umflata dupa plombare
- 9Scoatere nerv + curatare + plomba + radiografii = 500+ RON ??
- 6Imbracarea dintilor, o decizie corecta sau nu?
- 1problema dentara duce la pareza faciala?
- 1Canin plombat, durerea rezista...
- 0De ce mi-a cimentat maseaua si nu a plombat-o?
- 1Despre plombele fotopolimerizabile
- 1infectie masea
- 1Durere masea, nerv extras si aplicată plomba
- 0Retratament de canal.
- 3Plomba sau coroana dupa tratament de canal (primul molar)?
- 6Durere dupa extragere nerv
- 3Antiseptic perioada maxima
Mai multe informații despre: Plombele dentare
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: