Masturbarea... ce se intampla atunci cand devine un mod de viata?

15-05-2007
lee_cooper
Nu este medic/terapeut
lee_cooper
Privesc masturbarea ca pe un substitut, dar ce se intampla atunci cand devine un mod de viata?S-ar putea cumva incadra in categoria parafiliilor?Daca persoana respectiva alege masturbarea in defavoarea actului sexual?Se poate considera boala masturbarea cel putin zilnica?Va multumesc!
3 comentarii
0
15-05-2007, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
orice lucru facut in exces nu este bun.si poate duce la aparitia unei obsesii.Mai ales in ceea ce priveste masturbarea consider ca nu duce la nimic bun mai ales daca este intrecuta masura, Incearca sa iti faci o relatie normala cu o fata sa oferi si sa primesti in schimb..este cu totul altceva.NU stiu daca masturbarea in sine este o boala da' atata timp cat faci acest lucru prea des si te izolezi intr-o lume in care iti creezi placeri de unul singur, , , pai clar nu este bine, Asa k incearca sa mai schimbi cate ceva in viata ta.
0
16-05-2013, ora 18:58
vladut23
Nu este medic/terapeut
vladut23
Masturbarea in exces poate duce la probleme de memorie, anxietate, depresii si deregleri ale sistemului nervos central: Epilepsia. Practic celulele nervoase ale creierului se distrug progresiv datorita risipei de energie. Lichidul seminal ( sperma) contine vitamine esentiale pentru functionarea normala a creierului,
0
16-05-2013, ora 19:14
vladut23
Nu este medic/terapeut
vladut23
Asa cum a pedepsit Dumnezeu pe ONAN cu moartea pentru ca facut acest pacat ( masturbarea) asa trebuie sa ne gandim de 2 ori inainte de a face acest lucru. Dar din mila Dumnezeu nu ne pedepseste asa cum a facut cu ONAN. Lui Dumnezeu nui place masturbarea. Din acest motiv a creat femeia.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Masturbarea la barbati
  • Mituri despre masturbare
  •