medicamente incurcate

buna ziua,
i au venlaxifina de 150de g dimineta iar seara iau quentipina de 50 mg.
Timp de 6 zile am luat din greseala quentipina dimineta si seara fara venlaxifina, am confundat nedicamentele mai ales ca seamana intre ele.de astazi am luat tratamentul corect, asta dupa ce i am spus pshiatricului de am patit.
intrebarea mea este:isi mai fac medicamentele efectul, o sa apara vreo reactie adversa?Dupa ce am luat venaxifina simt un tremurat in corp.Multumesc.
i au venlaxifina de 150de g dimineta iar seara iau quentipina de 50 mg.
Timp de 6 zile am luat din greseala quentipina dimineta si seara fara venlaxifina, am confundat nedicamentele mai ales ca seamana intre ele.de astazi am luat tratamentul corect, asta dupa ce i am spus pshiatricului de am patit.
intrebarea mea este:isi mai fac medicamentele efectul, o sa apara vreo reactie adversa?Dupa ce am luat venaxifina simt un tremurat in corp.Multumesc.
15 comentarii

Bună ziua! Dr. psihiatru are competența de a va răspunde corect la această întrebare. Luati legatura si cereți informatii asupra acestui fapt.

Stati linistit ca nu se intampla nimic. In principiu daca nu va reveniti cu tremuratul, spuneti asta doctorului dv.

Clara, dar medicamentele isi vor face efectul, nu?

sunt si din fire mai panicoasa si ma sperii din orice

Medicamentele isi vor face efectul complet in 2-4 saptamani. Stai linistita si ia-le cum a zis doctorul.
O sa fie bine!
O sa fie bine!

tratemtul il i au de aproape un an de zile, de asta intrebam dk a influentat cu ceva k am luat medicamentul de seara care l am luat dimineata si velaxiflina nu am luat timp de 6 zile.am inceput de astazi sa i au cum le am luat si pana acum

Din moment ce nu aveti nimic, mergeti mai departe cu tratamentul, asa cum v-a prescris medicul.

Vrea sa zica ca din moment ce nu va este rau din cauza greselii dumneavoastra cu incurcarea medicamentelor, mergeti mai departe cu tratamentul.dar acum luati-l corect iar daca apare vreo modificare de stare adica va este rau sunati doctorul sau mergeti la el.Continuati tratamentul deci.(dar corect)
Sanatate!
Sanatate!

buna seara
ce medicamente as putea lua pt durere de cap?, mai ales ca i au velefaxlina, bromazepan si quatepina.
ce medicamente as putea lua pt durere de cap?, mai ales ca i au velefaxlina, bromazepan si quatepina.

Trebuie gasita cauza durerilor de cap si inlaturata. Mergeti la un control oftalmologic pentru inceput.

Clara se poate sa vorbesc si eu cu tine pe o adresa de mail..ceva? In legatura cu TAB.
Multumesc.
Multumesc.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 63Antidepresive - contraindicatii
- 3antidepresive
- 5Renuntare xanax
- 8Lorazepam
- 31Efecte adverse Cipralex
- 3Piportil L4
- 3A folosit cineva Piportil L4 pentru schizofrenie si deliruri cronice ?
- 3Ce e asta oare ? tratament pentru anxietate/depresie
- 6Intrebare arketis in sarcina
- 1Pot combina tratamente ?
- 0Xanax inaintea sarcinii
- 3Escitalopram - vreau sa stiu daca trebuie luat toata viata sau nu trebuie sa il mai iau.
- 7Rispolept - dureri de cap
- 2Depakine durere dreapta abdomen
- 3Dureri de cap continue - iau depakine, cipralex si leponex
- 29Haloperidol in doza mica 1.5-3mg/zi in loc de anitpsihotice atipice gen Abilify de 10mg
- 4Antipsihotic Brexpriprazol
- 4Cafeaua
- 35-hpt
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: