Medicamentul Rispen tulburari
Salut am primit tratamen de la un psiholog cu medicamente rispen mi s a spus sa iau jumatate de pastila, problema este ca dupa ce iau jumatate de pastila simt dupa 3-4 minute de la administrarea medicamentului ca pur si simplu ma tulbura rau de tot si tot mai rau timp de 4-5 ore continu, eu nu pot sa le mai iau ca pur si simplu nu imi e bine, cunoasteti niste cauze in concordanta cu medicamentul ce produc astfel de stari/simptome?
2 comentarii
Bună! Psihologul nu dă medicamente, probabil psihiatrul ti - a dat. Discută orice reactie cu psihiatrul, el e singurul in masura sa- ti modifice tratamentul sau dozele.
Bună ziua,
Psihologul nu poate prescrie rețetă. Cel mai probabil un medic psihiatru v-a recomandat acest medicament. Luati legatura cu acesta sau cu un alt doctor psihiatru, comunicati-i neaparat reactiile pe care le aveti dupa administrarea Rispenului. Fiecare organism este unic si reacționează diferit la medicatie.
Psihologul nu poate prescrie rețetă. Cel mai probabil un medic psihiatru v-a recomandat acest medicament. Luati legatura cu acesta sau cu un alt doctor psihiatru, comunicati-i neaparat reactiile pe care le aveti dupa administrarea Rispenului. Fiecare organism este unic si reacționează diferit la medicatie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5haloperidol, coaxil
- 6Euthyrox combinat cu Aspacardin si Xanax
- 3Ce se intampla daca un om normal ia antipsihotice?
- 1Scaderea nivelului de prolactina anuleaza efectul antipsihoticelor?
- 2Cel mai nou antipsihotic alocat in România si in lume
- 3Vraylar (cariprazina)
- 1Trevicta, invega, xeplion
- 5Quetiapina si indiferenta
- 4M-am ingrasat de la Rispolept 15 kg. Acum sunt pe Abilfy. Cum slabesc?
- 4Dureri de cap de la Seroxat si quetiapina?
- 12Început tratament adolescent cu olanzapina
- 21V-ati ingrasat de la Rispolept ?
- 4Quetiapina în tulburare anxios-depresiva
- 4Aryzalera - somnolenta foarte puternică
- 35Tulburare bipolara
- 15Lista antipshiotice
- 3Xeplionul e mai bun ca Rispoleptul Consta sau invers?
- 11Abilify sedează?
- 12Care antipsihotice dau depresie?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: