Medicamentul Rispen tulburari
Salut am primit tratamen de la un psiholog cu medicamente rispen mi s a spus sa iau jumatate de pastila, problema este ca dupa ce iau jumatate de pastila simt dupa 3-4 minute de la administrarea medicamentului ca pur si simplu ma tulbura rau de tot si tot mai rau timp de 4-5 ore continu, eu nu pot sa le mai iau ca pur si simplu nu imi e bine, cunoasteti niste cauze in concordanta cu medicamentul ce produc astfel de stari/simptome?
2 comentarii
Bună! Psihologul nu dă medicamente, probabil psihiatrul ti - a dat. Discută orice reactie cu psihiatrul, el e singurul in masura sa- ti modifice tratamentul sau dozele.
Bună ziua,
Psihologul nu poate prescrie rețetă. Cel mai probabil un medic psihiatru v-a recomandat acest medicament. Luati legatura cu acesta sau cu un alt doctor psihiatru, comunicati-i neaparat reactiile pe care le aveti dupa administrarea Rispenului. Fiecare organism este unic si reacționează diferit la medicatie.
Psihologul nu poate prescrie rețetă. Cel mai probabil un medic psihiatru v-a recomandat acest medicament. Luati legatura cu acesta sau cu un alt doctor psihiatru, comunicati-i neaparat reactiile pe care le aveti dupa administrarea Rispenului. Fiecare organism este unic si reacționează diferit la medicatie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sindrom stevens johnson. Sunt depresiva... nu imi gasesc rostul pe lume
- 6bolnav de neclintit.. cum sa-l conving sa-si ia medicamentele?
- 12Seroquel - nas infundat
- 3Vraylar (cariprazina)
- 5Leponex sau Abilify?
- 3Priapism?
- 4Elontril dimineața /olanzapina 5 mg + carbamazepina seara la somn.Merg împreuna ?
- 1Romparkin
- 4Criza olanzapina
- 3Risperidonă
- 6Quetiapina
- 1Latuda
- 4Aryzalera - somnolenta foarte puternică
- 17Despre Risperidona
- 4Bipolaritatea și sarcina la femei
- 1Stare avansata de uscăciune a gurii
- 1Tulburare de opozitionism /sfidare
- 12Care antipsihotice dau depresie?
- 4Cat de mult ingrasa o doză mică de olanzapina?
Mai multe informații despre: antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: