Memoria
Memoria mea este varză..
Nu știu ce sa mai fac sa țin minte mai mult timp
Acum îmi explici și mâine nu mai știu despre ce e vb sau cum se face acel lucru
Nu știu ce sa mai fac sa țin minte mai mult timp
Acum îmi explici și mâine nu mai știu despre ce e vb sau cum se face acel lucru
6 comentarii
Nu dai detalii. Ce vârstă ai, ce s-a întâmplat în ultimul timp, de când se întâmplă acest lucru, etc?
Cauzele pot fi multiple.
Mergi la un psiholog clinician cu experiență, fă-ți o evaluare și în funcție de rezultat decizi ce faci mai departe.
Probleme cu memoria pot apărea în cadrul unei tulburări cum ar fi anxietate, depresie, etc., dar și pe fond de oboseală, stres.
Cauzele pot fi multiple.
Mergi la un psiholog clinician cu experiență, fă-ți o evaluare și în funcție de rezultat decizi ce faci mai departe.
Probleme cu memoria pot apărea în cadrul unei tulburări cum ar fi anxietate, depresie, etc., dar și pe fond de oboseală, stres.
Problemele de memorie indica, de multe ori, prezenta unei tulburari de natura psihologica, cel mai probabil anxietate. Daca simti ca au avut loc mai multe schimbari in ultima vreme la felul in care functionezi, insa nu-ti dai seama foarte clar, un psihoterapeut te poate ajuta sa obtii mai multa claritate si sa ajungi din nou la o stare de echilibru.
Incearca si Polenolecitina de la Institutul Apicol.
Pentru a va putea ajuta ar fi de ajutor sa ne spuneti:
1 ce vârstă aveți
2 probleme la naștere
3 boli asociate
4 consumator de substanțe psihoactive ( droguri, alcool)
5 nivel de școlarizare
1 ce vârstă aveți
2 probleme la naștere
3 boli asociate
4 consumator de substanțe psihoactive ( droguri, alcool)
5 nivel de școlarizare
Am 14 ani
Probleme la naștere nu am avut
Boli nu
Nu consum nimic
Și sunt în clasa a 8 a
Doar ca cred eu...Când aveam cam vreun an si ceva am căzut de pe soba.eram la bunici și nu au fost atenți și am căzut.înălțimea nu era prea mare dar totuși...pentru un copilaș...
Am fost la spital pentru ca mă durea fruntea foarte tare...doctorita mi o zis ca nu am nimic grav..Doar sa evit ciocolata...cafeaua...
Și uneori mă mai doare fruntea...Foarte rar...
Mă gândeam ca de la asta nu am memoria bună..
Probleme la naștere nu am avut
Boli nu
Nu consum nimic
Și sunt în clasa a 8 a
Doar ca cred eu...Când aveam cam vreun an si ceva am căzut de pe soba.eram la bunici și nu au fost atenți și am căzut.înălțimea nu era prea mare dar totuși...pentru un copilaș...
Am fost la spital pentru ca mă durea fruntea foarte tare...doctorita mi o zis ca nu am nimic grav..Doar sa evit ciocolata...cafeaua...
Și uneori mă mai doare fruntea...Foarte rar...
Mă gândeam ca de la asta nu am memoria bună..
Dificultăți de memorie apar în tulburări anxioase sau anxios-depresive. În clasa a 8-a oricât de mult ai stăpâni situația, tot apar temeri în legătură cu examenul care se apropie, cu ce poți face mai departe. De aceea e bine să mergi să discuți cu un psiholog. Întâlnesc în permanență în cabinet astfel de situații și constat că atunci când învață să-și stăpânească temerile situația se normalizează. Acum problema se pune și dacă astfel de probleme ai întâmpinat și în anii trecuți, sau numai în acest an.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Caut psihiatru, Prahova, Bucuresti, care stie ce este tulburarea disforica premenstruala.
- 0Prioritate pentru sanatate
- 6Halucinatii auditive si deziluzii
- 5Metode de diagnostic boli psihice
- 14Cum sa las fumatul?
- 11Doborâtă de boala psihică
- 0Depresie
- 3Depresie
- 4Cum as putea sa o ajut ?
- 0Pentru cei cu pensie gradul 3