mi-a intarziat patru zile... sunt insarcinata?
Buna seara, ma numesc Ramona...intrebarea mea este daca e posibil sa fiu insarcinata deoarece mi-a intarziat ciclul aproximativ 4 zile. A 4-a zi mi-a venit un mucus amestecat cu sange fff putin apoi s-a oprit. Tin sa mentionez ca m-am protejat mereu in timpul actului sexual. In ultima perioada am fost destul de stresata cu examenul de disertatie deasemenea am urmat si un tratament cu Axetin i.v.pt. tratarea unei pneumonii (nu stiu daca are vreo importanta). Va rog sa-mi respundeti deoarece sunt ff ingrijorata pt ca eu am rh-ul negativ si un avort in urma cu 3 ani(in urma caruia NU mi s-a facut acel "vaccin" cu imunoglobuline). Va multumesc anticipat.
3 comentarii
E posibil sa se fi dereglat putin ciclul si sa nu fii insarcinata.Dar daca intarzie sa apara mai mult de 10 zile de la data la care ar fi trebuit sa vina, fa-ti un test de sarcina.Numai bine!
Trebuie sa ai grija fa-ti totusi un test de sarcina:(
am patit si eu asa ceva, e doar o dereglare zic eu, daca spui ca te-ai si protejat, tine si de stres foarte mult, se ajunge la o modificare a bazei hormonale:) eu zic sa mergi la un control ginecologic, sau sa iei orgametril de 3 ori pe zi timp de cateva zile.;)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Mercilon imi opreste menstruatia
- 2imi intarzie menstruatia daca nu sunt insarcinata?
- 5Utilizez Yasmin si imi intarzie ciclu. Pot fi insarcinata?
- 3menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
- 4Imi intarzie menstruatia...am nevoie de raspuns!
- 6menstruatie care nu vine si am aceleasi simptome ca atunci cand imi venea
- 4Intarziere menstruatie
- 1De ce nu mi-a venit menstruatia?
- 8posibila sarcina? va rog un raspuns rapid
- 7Probleme in timpul si dupa actul sexual
- 3Intarziere menstruatie
- 0Ajutoor - trebuia sa imi vina ciclul..am observat doar 2 pete de sange..si dupa s-a oprit de tot
- 0De ce nu imi vine menstruatia?
- 0Menstruatiei
- 2Posibila sarcina?
- 0Intarziere menstruatie
- 0Intarzierea menstruatiei
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 1Întârzierea ciclului partenerei mele
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: