mi-a intarziat patru zile... sunt insarcinata?

Buna seara, ma numesc Ramona...intrebarea mea este daca e posibil sa fiu insarcinata deoarece mi-a intarziat ciclul aproximativ 4 zile. A 4-a zi mi-a venit un mucus amestecat cu sange fff putin apoi s-a oprit. Tin sa mentionez ca m-am protejat mereu in timpul actului sexual. In ultima perioada am fost destul de stresata cu examenul de disertatie deasemenea am urmat si un tratament cu Axetin i.v.pt. tratarea unei pneumonii (nu stiu daca are vreo importanta). Va rog sa-mi respundeti deoarece sunt ff ingrijorata pt ca eu am rh-ul negativ si un avort in urma cu 3 ani(in urma caruia NU mi s-a facut acel "vaccin" cu imunoglobuline). Va multumesc anticipat.
3 comentarii

E posibil sa se fi dereglat putin ciclul si sa nu fii insarcinata.Dar daca intarzie sa apara mai mult de 10 zile de la data la care ar fi trebuit sa vina, fa-ti un test de sarcina.Numai bine!

Trebuie sa ai grija fa-ti totusi un test de sarcina:(

am patit si eu asa ceva, e doar o dereglare zic eu, daca spui ca te-ai si protejat, tine si de stres foarte mult, se ajunge la o modificare a bazei hormonale:) eu zic sa mergi la un control ginecologic, sau sa iei orgametril de 3 ori pe zi timp de cateva zile.;)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10Teama: ciclu neregulat!
- 29Intarzierea menstruatiei
- 8Mesntruatie care intarzie de 5 zile
- 4probleme ginecologice
- 3Intarzierea ciclului menstrual
- 3Mi-a intarziat menstruatia si nu stiu daca e vb de sarcina sau raceala!
- 2contraceptive
- 6Va rog raspundeti nu ignorati ! imi intarzie menstruatia
- 2Sunt insarcinata daca am facut sex neprotejat?
- 3Intarzie menstruatia, de ce ?
- 3Intarziere menstruatie
- 0Sarcina sau raceala?
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 1Bună ziua, este posibil să fii pierdut o sarcina?
- 2Ajutati-ma! ne dorim un bebe
- 0Intarziere ciclu
- 1Întârziere cm aproape 2 zile
- 0Menstruație întârziată
- 0Dereglare menstruale brusca
- 4Probleme dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: