mi-au curs cateva picaturi... spuneti-mi va rog este in regula?
facusem sex neprotejat cu prietenul meu si nu s*a terminat in mine ci la intrare si d frica am luat a doua zi postinor 2..nu am avut greturi, nimic...dupa vreo 7 zile mi-a venit ciclu normal cu tot cu dureri d sani..desi nu nici nu trecusera bine 2 sapatamani de cand mi se terminase ciclu...acum ar trebui sa imi vina ciclu normal...dar nu am nici o durere d burta sau de sani cum am de obicei..doar ieri mi*au curs cateva picaturi.spuneti-mi va rog este in regula?e dereglare din cauza postinorului?sunt insarcinata?sa ce trebuie sa fac?va rog din suflet ajutati-ma ca sunt dispearata..:(
3 comentarii
Postinorul poate da dereglari menstruale.Poti face si un test de sarcina sa stai linistita.
Este reactia organismului la administrarea de Postinor.Arten are dreptate-puteti face si un test de sarcina pentru linistea dumneavoastra.
Toate cele bune
Toate cele bune
va multumesc pt ajutor..mi-a venit ciclul normal si mi-am facut si un test si a iesit negativ...va multumesc pt sfaturi
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 2nelamurire postinor:((
- 27postinor 2 pls help...
- 16Mai am sanse sa fiu fertila?
- 4postinor 2 si rh negativ
- 4postinor 2 urgent!
- 3este cumva de la postinor? chiar am nevoie de un raspuns
- 3Postinor2
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 4Menstruatia dupa Postinor.. cand trebuie sa vina?
- 3sangerarea la persoanele invarsta
- 3E nevoie de postinor ?
- 10Insarcinata sau nu?
- 7semn de sarcina?
- 5Prezervativ rupt-ejaculare-postinor2
- 2Postinor 2 + menstruatie neregulata
- 4sangerari, menstruatie data peste cap..
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
- 0efect advers POSTINOR sau...?
Mai multe informații despre: postinor sangerarile vaginale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: