nelamurire postinor:((

dupa postinor 2 menstruatia ar trebui sa apara la 28 d zile dupa cea adevarata sau dupa cea provocata de postinor2?ele fiind la interval d 9 zile.va multmumesc.
2 comentarii

dupa postinor menstruatia ar trebui sa apara normal, la 28 de zile de la ultima, insa de cele mai multe ori postinorul influenteaza acest lucru. la mine menstruatia a intarziat de fiecare data cu 2-3 saptamani dar se poate sa vina si mai repede, depinde de organismul fiecareia.

dupa ce am luat prima pastila de postinor 2...pana sa o iau pe a2a...am consumat bauturi alcoolice la un chef...si a2a pastila am luat-o la 12 ore jumate cand inca eram la chef si deja consumasem bauturi alcoolice. isi mai fac efectul pastilele atunci? :(

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4postinor si contraceptive!
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 11sex fara prezervativ... dar fara ejaculare
- 2am nevoie d un raspuns va rog!!
- 3intarzierea menstruatiei si postinor
- 4help...sfat urgent in leg. cu pilula de urgenta postinor 2
- 5am luat postinor dupa care mi a venit acea menstruatie falsa.. de ce mi-a venit acesta menstruatie?
- 3oare pot fi insarcinata daca... acum 2-3 saptamani am luat Postinor?
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 6contraceptie de urgenta si sarcina
- 8Postinor 2 si marvelon 21
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 10Postinor! Pastila iadului.
- 8postinor 2... cat este de eficient?
- 11postinor - va rog din tot sufletul sa ma ajutati!
- 11Vizita la ginecologie, sarcina, postinor si anexita, va rog un raspuns
- 1ce efecte secundare are postinor?
- 4dupa sex neprotejat, m-am gandit sa iau postinor 2
Mai multe informații despre: postinor