Microb in urechea dreapta

Buna ziua! Am o gaura in timpanul urechii drepte. Rezultatul investigatiei microbiologice cu determinarea sensibilitatii la preparate antemicrobiene, la SPUD s-a depistat microbul Stafhglococcus Epidermis in urechea dreapta. Mi s-a spus ca nu pot opera urechea pina nu o tratez de acest microb... Spuneti-mi va rog ce medicamente sa iau pentru a -l trata, gaura se mareste pe zi ce trece si am dureri chinuitoare de cap practic in fiecare zi...Ajutati-ma cu un sfat va rog... Va multumesc!
3 comentarii

nu stiu la ce medic ai fost.. afr nu este corect raspunsul..
o ureche se opereza tocmai in timpul cand supureaza si se inlatura toate celulele afectate din mastoida.
Trebue sa mergi in clinica ORL.. sa te internezi.. si acolo medicul o sa decida... daca te opereeza din prima sau o sa.ti faca un tratament si dupa te va opera.
o ureche se opereza tocmai in timpul cand supureaza si se inlatura toate celulele afectate din mastoida.
Trebue sa mergi in clinica ORL.. sa te internezi.. si acolo medicul o sa decida... daca te opereeza din prima sau o sa.ti faca un tratament si dupa te va opera.

bine dar ce-i cu acest microb Staphylococcus epidermis?

este unul din miile de microbi care se gasesc in forma pasiva sau activa in organizmul uman.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sensibilitate la urechi
- 4urechile nu mai secreta ceara
- 18De unde stiu ca nervul auditiv e problema?
- 11Coji in ureche
- 3mi-am facut inca o gaura de cercel
- 62proteza de ureche externa
- 7problema cu urechea
- 5investigatii suplimentare?
- 10umflaturi lob ureche si dupa
- 4imi trosnesc urechile de fiecare data cand inghit
- 5Otita, dar nu simt niciun fel de pocnituri
- 10ureche infundata
- 3de vreo saptamana am dureri in spatele urechilor
- 5miros ciudat din ureche
- 5secretie lichid plus sange in ureche