Microb in urechea dreapta
Buna ziua! Am o gaura in timpanul urechii drepte. Rezultatul investigatiei microbiologice cu determinarea sensibilitatii la preparate antemicrobiene, la SPUD s-a depistat microbul Stafhglococcus Epidermis in urechea dreapta. Mi s-a spus ca nu pot opera urechea pina nu o tratez de acest microb... Spuneti-mi va rog ce medicamente sa iau pentru a -l trata, gaura se mareste pe zi ce trece si am dureri chinuitoare de cap practic in fiecare zi...Ajutati-ma cu un sfat va rog... Va multumesc!
3 comentarii
nu stiu la ce medic ai fost.. afr nu este corect raspunsul..
o ureche se opereza tocmai in timpul cand supureaza si se inlatura toate celulele afectate din mastoida.
Trebue sa mergi in clinica ORL.. sa te internezi.. si acolo medicul o sa decida... daca te opereeza din prima sau o sa.ti faca un tratament si dupa te va opera.
o ureche se opereza tocmai in timpul cand supureaza si se inlatura toate celulele afectate din mastoida.
Trebue sa mergi in clinica ORL.. sa te internezi.. si acolo medicul o sa decida... daca te opereeza din prima sau o sa.ti faca un tratament si dupa te va opera.
bine dar ce-i cu acest microb Staphylococcus epidermis?
este unul din miile de microbi care se gasesc in forma pasiva sau activa in organizmul uman.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2modificare a osului in spatele urechii stangi
- 6Durere la o ureche, pe urma la cealalta
- 4urechile nu mai secreta ceara
- 48Urechi infundate
- 7problema cu urechea
- 10Ciuperca in ureche
- 2Piercing (mare) in ureche
- 9urechi infundate
- 11am observat o secretie a urechii drepte care are un miros urat
- 4gaurica in timpan
- 5Deviatie sept-probleme ureche