Microb in urechea dreapta

Buna ziua! Am o gaura in timpanul urechii drepte. Rezultatul investigatiei microbiologice cu determinarea sensibilitatii la preparate antemicrobiene, la SPUD s-a depistat microbul Stafhglococcus Epidermis in urechea dreapta. Mi s-a spus ca nu pot opera urechea pina nu o tratez de acest microb... Spuneti-mi va rog ce medicamente sa iau pentru a -l trata, gaura se mareste pe zi ce trece si am dureri chinuitoare de cap practic in fiecare zi...Ajutati-ma cu un sfat va rog... Va multumesc!
3 comentarii

nu stiu la ce medic ai fost.. afr nu este corect raspunsul..
o ureche se opereza tocmai in timpul cand supureaza si se inlatura toate celulele afectate din mastoida.
Trebue sa mergi in clinica ORL.. sa te internezi.. si acolo medicul o sa decida... daca te opereeza din prima sau o sa.ti faca un tratament si dupa te va opera.
o ureche se opereza tocmai in timpul cand supureaza si se inlatura toate celulele afectate din mastoida.
Trebue sa mergi in clinica ORL.. sa te internezi.. si acolo medicul o sa decida... daca te opereeza din prima sau o sa.ti faca un tratament si dupa te va opera.

bine dar ce-i cu acest microb Staphylococcus epidermis?

este unul din miile de microbi care se gasesc in forma pasiva sau activa in organizmul uman.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 68otoscleroza bilaterala
- 5dopuri de ceara la copil
- 6Dopuri de ceara, urechea infundata. tiuit in ureche
- 6Ureghea dreapta bonlava
- 6Ganglion dupa ureche-ce sa fac?
- 3am niste mancarimi in ambele urechi, apoi mi se duce mancarimea in gat...
- 9senzatia de urechi infundate
- 3am un handicap auditiv de 30% la urechea dreapta
- 5ureche amortita, dopuri pt urechi
- 7ureche infundata
- 3Probleme cu urechea
- 6intepaturi acute in ureche
- 3de vreo saptamana am dureri in spatele urechilor
- 5Magnet in ureche
- 8falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 1Senzatie de apa in ureche
- 12Ureche infundata in urma unei lovituri