migrene de 3 ani
de 3 ani am dureri de cap care in ultima vreme au devenit insuportabile.initial erau doar pulsatile dupa care au devenit sub forma unei presiuni intracraniene.in ultima perioada se manifesta zilnic insotite de intoleranta la miros si fotofobie.deasemeni devin f irascibila si nu tolerez miscarile sau sunetele.
am facut control neurologic si mi s-a recomandat sa efectuez o EEG (plus cardiologic si orl). rezultatul acesteia a fost "spontan traseu cu iritatie corticala difuza".nu am inteles exact tot ce scria.asta a fost putin din ce am descifrat.va rog f mult daca puteti sa-mi explicati despre ce ar putea fi vorba.
medicul neurolog mi-a spus doar sa stau linistita pana fac un rmn cranio cerebral. as dori sa urmez sfatul lui si sa efectuez rmn-ul.daca puteti va rog sa-mi sugerati o clinica din iasi unde as putea sa beneficiez de reducere.
va multumesc anticipat.
am facut control neurologic si mi s-a recomandat sa efectuez o EEG (plus cardiologic si orl). rezultatul acesteia a fost "spontan traseu cu iritatie corticala difuza".nu am inteles exact tot ce scria.asta a fost putin din ce am descifrat.va rog f mult daca puteti sa-mi explicati despre ce ar putea fi vorba.
medicul neurolog mi-a spus doar sa stau linistita pana fac un rmn cranio cerebral. as dori sa urmez sfatul lui si sa efectuez rmn-ul.daca puteti va rog sa-mi sugerati o clinica din iasi unde as putea sa beneficiez de reducere.
va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Incerc sa-mi ajut sotul: dureri de articulatii, de cap si amorteli
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 9reactie adversa la nalixid ?
- 0simptome greata, dureri de cap
- 9ochii rosi si dureri mari de cap
- 4deviatie de sept... dureri de tample, nas, ochi
- 8Buna ziua.. am dureri de cap
- 0dureri de cap in fiecare zi
- 1Dureri frecvente de cap
- 4dureri de cap, stelute si puncte negre
- 0Cefalee persistenta
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 2durerile de cap la un copil de 10 ani
- 5Durere cap, intr-un singur loc
- 0Indigestie
- 3durere de cap
- 3duerere de cap partea stanga
- 6dureri de cap
- 0Durere atroce unilaterala de cap
- 0Vedere stralucitoare
Mai multe informații despre: Migrena Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: