migrene de 3 ani
de 3 ani am dureri de cap care in ultima vreme au devenit insuportabile.initial erau doar pulsatile dupa care au devenit sub forma unei presiuni intracraniene.in ultima perioada se manifesta zilnic insotite de intoleranta la miros si fotofobie.deasemeni devin f irascibila si nu tolerez miscarile sau sunetele.
am facut control neurologic si mi s-a recomandat sa efectuez o EEG (plus cardiologic si orl). rezultatul acesteia a fost "spontan traseu cu iritatie corticala difuza".nu am inteles exact tot ce scria.asta a fost putin din ce am descifrat.va rog f mult daca puteti sa-mi explicati despre ce ar putea fi vorba.
medicul neurolog mi-a spus doar sa stau linistita pana fac un rmn cranio cerebral. as dori sa urmez sfatul lui si sa efectuez rmn-ul.daca puteti va rog sa-mi sugerati o clinica din iasi unde as putea sa beneficiez de reducere.
va multumesc anticipat.
am facut control neurologic si mi s-a recomandat sa efectuez o EEG (plus cardiologic si orl). rezultatul acesteia a fost "spontan traseu cu iritatie corticala difuza".nu am inteles exact tot ce scria.asta a fost putin din ce am descifrat.va rog f mult daca puteti sa-mi explicati despre ce ar putea fi vorba.
medicul neurolog mi-a spus doar sa stau linistita pana fac un rmn cranio cerebral. as dori sa urmez sfatul lui si sa efectuez rmn-ul.daca puteti va rog sa-mi sugerati o clinica din iasi unde as putea sa beneficiez de reducere.
va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Cand ma doare capul imi apare o pata pe frunte
- 5Dureri de cap, stari de voma la sfarsitul zilei
- 4ameteala, amorteala, dureri de cap cam la 3-4 saptamani
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 21Dureri de cap, varsaturi, tremurat, diaree
- 11Spirolactona - tratament eficient?
- 1migrene
- 7Tromb la nivelul sinusului transvers stang
- 2dureri de cap
- 3Diaree si durere de cap... ce sa fac?
- 7sinuzita cronica sferoidala si etmoidala
- 3Tratament naturist pentru migrene
- 7dureri de cap dimineata cand ma trezesc
- 1pocnesc timpanele...dureri de cap
- 9Puls in cap, intepaturi, ameteli
- 0dureri frecvente de cap
- 1Durere groaznica de cap
- 2durere in zona cefeei
- 1Dureri de cap si spate
- 13Durere de cap persistenta
Mai multe informații despre: Migrena Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: