migrene de 3 ani
de 3 ani am dureri de cap care in ultima vreme au devenit insuportabile.initial erau doar pulsatile dupa care au devenit sub forma unei presiuni intracraniene.in ultima perioada se manifesta zilnic insotite de intoleranta la miros si fotofobie.deasemeni devin f irascibila si nu tolerez miscarile sau sunetele.
am facut control neurologic si mi s-a recomandat sa efectuez o EEG (plus cardiologic si orl). rezultatul acesteia a fost "spontan traseu cu iritatie corticala difuza".nu am inteles exact tot ce scria.asta a fost putin din ce am descifrat.va rog f mult daca puteti sa-mi explicati despre ce ar putea fi vorba.
medicul neurolog mi-a spus doar sa stau linistita pana fac un rmn cranio cerebral. as dori sa urmez sfatul lui si sa efectuez rmn-ul.daca puteti va rog sa-mi sugerati o clinica din iasi unde as putea sa beneficiez de reducere.
va multumesc anticipat.
am facut control neurologic si mi s-a recomandat sa efectuez o EEG (plus cardiologic si orl). rezultatul acesteia a fost "spontan traseu cu iritatie corticala difuza".nu am inteles exact tot ce scria.asta a fost putin din ce am descifrat.va rog f mult daca puteti sa-mi explicati despre ce ar putea fi vorba.
medicul neurolog mi-a spus doar sa stau linistita pana fac un rmn cranio cerebral. as dori sa urmez sfatul lui si sa efectuez rmn-ul.daca puteti va rog sa-mi sugerati o clinica din iasi unde as putea sa beneficiez de reducere.
va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Dupa ejaculare are dureri ingrozitoare de cap
- 4Durere de cap la variatii de temperatura
- 163anxietate si durerei de cap
- 35Ameteala, durere usoara de cap
- 3dureri intense de cap si amorteli partea stanga
- 3Dureri puternice de cap, stare de frica
- 2durere de spate umar si cap
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 5dureri de cap si de spate
- 4dureri de ochi si cap permanente
- 0durere de cap
- 0Dureri de cap cauzate de aerul conditionat
- 5dureri de cap cu ameteala si presiune occipitala
- 6Tensiune mica, dependenta de cafea, dureri de cap...
- 6durere cap puternica de cateva saptamani, asa din senin
- 1durere ceafa-spate, baza gatului-piept
- 0dureri de cap, somnolenta
- 8Lyme ori altceva?
- 0Aura fara durere
- 4Dureri de cap
Mai multe informații despre: Migrena Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: