Nas fornait la bebe de 8 luni

Bunz ziua!
Am si eu o intrebare legata se bebelusul meu in varsta de 8 luni.
De ceva timp are nasul fornait rau. Ai impresia ca are niste secretii cleioase in fundul nasului si nu se desprind de acolo.
In special noaptea, fornaie f tare, este agitat ca nu poate respira. Nu pot sa-mi imaginez ce are.
Pediatrul mi-a dat sa-i dau cu Herbaflu si Sa ia Aerius sirop.dar nu vad nici o imbunatatire.
Va rog, un sfat!!!
Am si eu o intrebare legata se bebelusul meu in varsta de 8 luni.
De ceva timp are nasul fornait rau. Ai impresia ca are niste secretii cleioase in fundul nasului si nu se desprind de acolo.
In special noaptea, fornaie f tare, este agitat ca nu poate respira. Nu pot sa-mi imaginez ce are.
Pediatrul mi-a dat sa-i dau cu Herbaflu si Sa ia Aerius sirop.dar nu vad nici o imbunatatire.
Va rog, un sfat!!!
3 comentarii

Diana,
cate zile i-ai dat copilului ceea ce ti-a prescris pediatrul??poate este un anumit timp de administrare...daca crezi ca nu este in regula, mergi cu el in alta parte, la un alt medic si vezi ce are copilul tau!!!sanatate multa va doresc.
cate zile i-ai dat copilului ceea ce ti-a prescris pediatrul??poate este un anumit timp de administrare...daca crezi ca nu este in regula, mergi cu el in alta parte, la un alt medic si vezi ce are copilul tau!!!sanatate multa va doresc.

Buna!
Pai i-am dat 7 zile, dar nimic.
Toata noaptea sforaie pe nas si dimineata vreo jumatate de ora ii trebuie pana isi revine. Probabil ca voi merge la un alt pediatru cum ai zis si tu. Multumesc!!
Pai i-am dat 7 zile, dar nimic.
Toata noaptea sforaie pe nas si dimineata vreo jumatate de ora ii trebuie pana isi revine. Probabil ca voi merge la un alt pediatru cum ai zis si tu. Multumesc!!

eu zic ca asa este cel mai bine!!!sanatate multa la bebe!!
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9urechi nas infundat
- 4nas infundat dimineata, uneori si tuse suparatoare
- 7senzatie nervanta: nas infundat
- 59Nas infundat - remedii naturiste
- 7Acufnee + Pierdere auz partial + Altele
- 1'nas infundat si sforait '
- 0tuse nocturna, nas infundat
- 3stranut si nas infundat
- 1nas infundat
- 6De mai bine de un an am anumite simptome pe care eu le asociam cu ale unei raceli
- 13Nas infundat si tuse
- 6Dureri mari de cap, nas infundat
- 0nas infundat copil de 3.3ani
- 5Nas infundat tot timpul
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 3Doresc un diagnostic la problemele mele legate de nas înfundat tuse seaca nod în gat
- 2doar o nara infundata (dupa operatie)
- 1O nara infundata permanent !
- 1Bebe 7 luni nas înfundat
- 5Nas înfundat permanent bebe
Mai multe informații despre: nasul infundat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: