Neplaceri in zona lombara
Buna, as dori daca se poate sa ma lamuriti cu o problema.
Sunt barbat, am 29 ani, inaltime 1, 86 m, greutate 86 kg si in forma din punct de vedere fizic.
Niciodata nu am avut probleme cu spatele pana acum 6 luni cand am facu o prostie.
Am fost la un chef si am dansat ' Limbo'. Stiti dansul acela cand trebuie sa te apleci mult in spate ca sa treci pe sub o prajina. Eu m am aplecat cat de mult am putut inspre spate pana am simtit un junghi in coloana in zona lombara.
Cam asta a fost tot numai ca de atunci spatele meu nu mai este ca inainte.
Nu pot zice ca ma doare dar simt o jenă, nu stiu cum sa zic ceva ma jenează la spate in zona lombara.
Oare ce poate sa fie, va trece cu timpul sau trebuie sa ma alarmez ?
Sunt barbat, am 29 ani, inaltime 1, 86 m, greutate 86 kg si in forma din punct de vedere fizic.
Niciodata nu am avut probleme cu spatele pana acum 6 luni cand am facu o prostie.
Am fost la un chef si am dansat ' Limbo'. Stiti dansul acela cand trebuie sa te apleci mult in spate ca sa treci pe sub o prajina. Eu m am aplecat cat de mult am putut inspre spate pana am simtit un junghi in coloana in zona lombara.
Cam asta a fost tot numai ca de atunci spatele meu nu mai este ca inainte.
Nu pot zice ca ma doare dar simt o jenă, nu stiu cum sa zic ceva ma jenează la spate in zona lombara.
Oare ce poate sa fie, va trece cu timpul sau trebuie sa ma alarmez ?
2 comentarii
Ar fi bine sa consultati un medic osteopat sau chiropractician. Din pacate, sunt niste pasari foarte rare in Romania. Daca sunteti din Bucuresti, poate ca v-as putea ajuta cu o referinta. In acest caz, trimiteti-mi un mesaj privat.
Multumesc, dar din pacate sunt din provincie.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 7Amorteala la mana stanga
- 1Amorțeală intermitentă la mâna stângă (inelar și deget mic)
- 1Imi amortesc mainile noaptea
- 1RMN cerebral și coloană cervicală
- 1O părere parapareză spastică
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta