nu am luat pastila din prima zi... e ceva grav?
buna seara.Am fost la un consult la un medic ginecolog, si mi sa prescris anticonceptionale YAZ, sunt la a 10a pastila, numai ca am realizat prea tarziu si nu am fost atenta, nu am luat pilula de la START ci din prima zi de menstruatie fiind intr-o zi de vineri si am gresit, spuneti-mi ce sa fac e ceva grav?.sa continui pana la urmatoarea folie sau sa le intrerup?va multumesc
4 comentarii
.Am fost la un consult la un medic ginecolog, si mi sa prescris anticonceptionale YAZ, sunt la a 10a pastila, numai ca am realizat prea tarziu si nu am fost atenta, nu am luat pilula de la START ci din prima zi de menstruatie fiind intr-o zi de vineri si am gresit, spuneti-mi ce sa fac e ceva grav?.sa continui pana la urmatoarea folie sau sa le intrerup?va multumesc
Adica, ai luat pastilele in fiecare zi, dar nu ai inceput cu prima de la folie, ci cu una pentru o alta zi?
Daca da, din cate stiu nu e nicio problema, pentru ca toate pilulile au acelasi continut, iar Start-ul te ajuta doar pe tine sa iei corect pastilele,
Daca da, din cate stiu nu e nicio problema, pentru ca toate pilulile au acelasi continut, iar Start-ul te ajuta doar pe tine sa iei corect pastilele,
buna...da.le-am luat in fiecare zi numai ca am inceput din a 4a..as mai avea o intrebare..eu am avut probleme cu unul dintre plamani, si inca mai am dureri, anticonceptionalele afecteaza cu ceva?pentru ca am citit pe net despre Yaz, ca nu e bun pt persoanele care au avut prb cu plamani..inima..etc..sa le continui.?.observ ca am palpitati la inima de la ele..ce sa fac?
La asta nu-ti mai pot raspunde.. mergi la medic!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pot ramane insarcinata in timp ce iau pilule
- 4Metode de conceptie
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 14Pauza de 7 zile
- 7Yasmine - se poate incepe un blister unul dupa altul?
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 6efecte adverse la anticonceptionale! va rog mult ajutati-ma!
- 3melleva 35 si tenul acneic
- 7anticonceptionale.urgent..
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 4au trecut 12 ore de cand trebuia sa ia pilula
- 8este o posibila sarcina ?
- 3nelamurire la anticonceptionale
- 8metode contraceptive neluate corect
- 5nu am avut niciodata spotting pana acum, iar acum am dintr-o data
- 0Administrarea Marvelon 21
- 4Ce sa fac?
- 4Ce anticonceptional imi recomandati?
- 0schimbarea anticonceptionalelor
- 2Contraceptive in zilele de pauza
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor contraceptia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: