Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
Buna, am si eu o nelamurire... iau contraceptive Karissa de 4 luni, ultima pilua am luat-o in data de 5 si nu am inceput urmatoarea folie dupa 7 zile ci dupa 9 zile (am uitat)... in perioada dintre folii, timp in care mi-a venit menstruatia, am avut ultimul raport sexual in data de 7 (dupa doua zile am avut menstruatie)... sunt sanse sa fi ramas insarcinata, dat fiind ca am inceput mai tarziu cu doua zile urmatoarea folie (mentionez ca, intre timp, nu am mai avut raporturi intime). Cum sa procedez in continuare?
5 comentarii
Da, exista sansa sa fie vorba de un contact fertil. Pe de alta parte, probabilitatea este mica, cu atat mai mica cu cat luati contraceptive de mai mult timp. Tineti minte ziua in care trebuie sa reincepeti folie noua intr-un mod foarte simplu: e mereu aceeasi zi a saptamanii (fiindca 28 e multiplu de 7).
Vreau sa mentionez ca el nu a ejaculat inauntru. Asta scade riscul unei sarcini?
1. Testul de sarcina este de incredere la 3 saptamani de la contactul sexual presupus fertil.
2. Daca nu a ejaculat inaintru, probabilitatea unei sarcini este foarte mica (sub 1 %)
2. Daca nu a ejaculat inaintru, probabilitatea unei sarcini este foarte mica (sub 1 %)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4anticonceptionale, secretie maronie
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 6am luat o alta pastila decat ceea ce trebuia
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 64anticonceptionale karissa si menstruatie neregulata
- 2anticonceptionale
- 6nevoie de pareri... care sunt cele mai bune anticonceptionale?
- 7posibil sa raman insarcinata?
- 3Anticonceptionalele deregleaza menstruatia ?
- 6anticonceptionalele yasmin - informatii
- 3Anticonceptionalele nu-mi opresc menstruatia
- 42Din greseala am luat 2 pastilute de Karisa
- 0Are ceva daca imi intarzii menstruatia?
- 10prima data anticonceptionale
- 3cum se iau anticonceptionalele laurina?
- 4intarziere ciclu menstrual, pilule luate corect
- 1Administrare anticonceptionale
- 2am nevoie de un mic sfat va rog
- 0Anticoncepționale YAS
- 0Ajutati-ma! pot rămâne gravidă?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: