NU POT SA DORM
AM FOARTE MARI PROBLEME CU SOMNUL NU POT DORMI, DE MULTE ORI SE FACE 3, , , 4 NOAPTEA SI NU POT SA DORM IAR DUPA CE ADORM PARCA AUD TOT CE ESTE IN JURUL MEU AM ASA ZISUL DE SOMN EPURESC IAR CAND MA TREZESC AM INPRESIA CA AM DORMIT MULT MA SIMPT ODIHNIT PE MOMENT, IAR IN TIMPUKL ZILEI MA APUCA OBOSEALA DUPA MASA DAR DACA INCERC SA DORM REUSESC FFF GREU SI DORM CAM 23 ORE SI MA TREZESC AM LUAT SI SOMNIFERE SI NU MA AJUTA CU NIMICA, , CEMI RECOMANDATI CE CONSULT SAU NATURISTE, VA MULTUMESC.
2 comentarii
Tot dumneavoatra, chiar vroiam sa scriu ca asa ceva vine de la ficat cand am vazut ca erati cea cu hepatita, v-am scris i in celalalt posting.
Consultati un medic homeopat, dupa cum v-am zis, ficatul dvoastra este intoxicat masiv de pe urma medicamentatiei luate si a hepatitei neschimbate probabil.
Tineti in plus dieta stricta tip Hildegard si evitati orice medicamente chimice ca sa nu va intoxicati si mai mult ficatul si in cateva saptamani va dispare tot daca faceti cum trebuie.
Consultati un medic homeopat, dupa cum v-am zis, ficatul dvoastra este intoxicat masiv de pe urma medicamentatiei luate si a hepatitei neschimbate probabil.
Tineti in plus dieta stricta tip Hildegard si evitati orice medicamente chimice ca sa nu va intoxicati si mai mult ficatul si in cateva saptamani va dispare tot daca faceti cum trebuie.
0
11-08-2009, ora 13:42
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Bio-melatonina (Pharma Nord) - 1 comprimat cu 30 de minute inainte de culcare!
O cura cu ceai de armurariu pt refacere celulara hepatocitolitica (3 cani pe zi)...SI MULTA GANDIRE POZITIVA!
In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si respect,
NICK;)
O cura cu ceai de armurariu pt refacere celulara hepatocitolitica (3 cani pe zi)...SI MULTA GANDIRE POZITIVA!
In speranta ca v-am putut fi de folos, cu placere si respect,
NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi