Nu reusesc sa introduc penisul in vagin

Salut.. am si eu o problema.. eu sunt virgin si prietena mea la fel.. am incercat de multe ori sa o facem.. dar nu reusesc sa introduc penisul in vagin.. se mareste penisul.. se intareste.. incerc sa al introduc acolo... si tot ajea... Ma Poate Ajuta Cineva? va rog
5 comentarii

Cum adica nu poti, ce te impiedica???...starea emotionala??????? Si vb lui Jackie, cati ani ai?
In mod normal, viata sexuala se incepe dupa varsta de minim minimorum 18 ani (recomandat este ca inceperea vietii sexuale sa se faca la varsta de 20-22 de ani)...
Numai Bine;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
-
NIHIL SINE DEO - NIMIC FARA DUMNEZEU!
Slavit, Cinstit, Cantat, Preamarit si Recunoscut sa fie Domnul Dumnezeu cel in 3 Ipostasuri: Tatal, Fiul si Sfantul Duh!
"Pentru credinciosi nicio dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nicio dovada nu este posibila"
Stuart Chase
_
In mod normal, viata sexuala se incepe dupa varsta de minim minimorum 18 ani (recomandat este ca inceperea vietii sexuale sa se faca la varsta de 20-22 de ani)...
Numai Bine;)
Cu deosebit de multa placere si deferenta,
N I C K;)
-
NIHIL SINE DEO - NIMIC FARA DUMNEZEU!
Slavit, Cinstit, Cantat, Preamarit si Recunoscut sa fie Domnul Dumnezeu cel in 3 Ipostasuri: Tatal, Fiul si Sfantul Duh!
"Pentru credinciosi nicio dovada nu este necesara"
"Pentru necrediciosi nicio dovada nu este posibila"
Stuart Chase
_

Sa te ajutam sa...ce? Sa bagi penisul in vagin? Cam vulgara rugamintea ta, dar.cum ar spune prietenul Scarface, "Numai un medic homeopat bun, ar putea sa te ajute".si tot ajea pana intra:))))))

Mr Nick, iarasi eu cu diferentele de opinie. :)
Cine spune, sau unde scrie ca varsta potrivita pentru inceerea vietii sexuale e "minimum minimorum" 18 ani, dar "recomandat" este la 22-23? Eu stiu ca viata sexuala se incepe atunci cand omul se simte pregatit...
Cine spune, sau unde scrie ca varsta potrivita pentru inceerea vietii sexuale e "minimum minimorum" 18 ani, dar "recomandat" este la 22-23? Eu stiu ca viata sexuala se incepe atunci cand omul se simte pregatit...

Poate partenera ta nu se excita destul. Sau poate e prea mica si...inapta de a face sex cu tine...sau invers... Nu stiu ce sa zic, dar ar trebui sa te informezi inainte sa iti incepi viata sexuala:)
Mult succes!
Mult succes!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3un fel de saculeti in jurul glandului penisului
- 6mici leziuni dureroase pe penis
- 14Capul penisului rosu
- 280iritatie pe capul penisului
- 5Am penisul de aproximativ 10 cm in erectie
- 3De ce pielea din varful penisului se decojeste si se face rosie?
- 6probleme cu penisul
- 22Mi se culca penisul cand il introduc in vagin... help !
- 3Cred ca am o problema la penis
- 7Probleme cu penisul - sfaturi
- 5Mancarimi penis
- 8O mica mare problema.. nu stiu?
- 1Umflatura in varful penisului
- 0il manca capul penisului
- 0Rana pe penis
- 3Vena umflata, in zona penisului
- 0Problema cu decalotare
- 2Papule peniene pe cap
- 2Problema penis de la sala de forta ?
- 0Piele uscata si crapata pe penis