nu stiu ce sa fac.

12-11-2011
georgian19
Nu este medic/terapeut
georgian19
o duc rau de tot cu banii in ultima vreme, locuri de munca nu se gasesc si vreau sa ma reapuc de video-chat. am mai facut vreo 3 luni si am si acum repercusiuni grave.adica ramasesem impotent, ma intrebam daca sunt pe invers, in fine au trecut. cineva mi-a spus ca exista multe persoane care s-au apucat asa ceva si din normali au devenit pe 'invers'. se poate asa ceva? astept si eu un raspuns...
2 comentarii
0
13-11-2011, ora 16:16
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca deja ai o experienta negativa din astfel de "munca ", cu repercusiuni asupra sanatatii, de ce vrei sa te bagi din nou in aceasta lume obscura ? Esti tanar, chiar nu se gaseste nimic de munca ? Chiar daca vei castiga banii mai greu la inceput, dar iti pastrezi sanatatea atat fizic cat si psihic si vei putea in viitor sa ai relatii si prietenii sanatoase cu tinere ca si tine. Exista familie, exista prieteni pentru astfel de situatii de criza ; apropie-te de acestia, comunica cu ei.Vei constata ca sunt foarte multi cei care castiga bani din activitati sanatoase.Raspunsul la intrebarea ta il ai chiar tu ; daca te reapuci de videochat exista sanse mari ca sa ramai cu probleme de natura sexuala si psihica cu bataie lunga.
0
13-11-2011, ora 17:28
Psiholog Roxana Alina Olaru
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Roxana Alina Olaru
Dna Balcan are mare dreptate. Uneori astfel de activitati pot deregla viata sexuala si pot avea repercursiuni serioase psihice

In ceea ce priveste nelinistea ta daca esti sau nu homosexual, cred ca daca nu ar exista si inainte niste inclinatii spre homosexualitate nu ai avea cum sa se petreaca dintr-o data. Stiu ca multi barbati au aceasta temere si indoiala, mai ales inainte de a-si incepe viata sexuala, dar in timp li se clarifica.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul