Nu stiu daca am HIV
Buna ziua!
Acum aproape 3 saptamani, am avut un contact sexual unde partenerului i s-a rupt prezervativul si finalizarea a avut loc inauntru. Mentionez ca nu il cunosc asa bine pe baiat si nu a avut nicio reactie in momentul cand a observat ca s-a intamplat acest lucru. Mi am luat un test HIV, de la farmacie, dar a iesit negativ. Stiu ca virusul se detecteaza abia dupa 3 luni dar am zis sa incerc... Simpome nu am avut pana acum 2 zile, cand am avut o mica durere in partea stanga a mandibulei si dupa mi s-a umflat amigdalita. Mentionez ca mereu am avut probleme cu amigdalitele. Acum chiar nu stiu ce sa cred, m-a astept la ce este mai rau. Chiar exista posibilitatea sa fii contact virusul ? Multumesc!
Acum aproape 3 saptamani, am avut un contact sexual unde partenerului i s-a rupt prezervativul si finalizarea a avut loc inauntru. Mentionez ca nu il cunosc asa bine pe baiat si nu a avut nicio reactie in momentul cand a observat ca s-a intamplat acest lucru. Mi am luat un test HIV, de la farmacie, dar a iesit negativ. Stiu ca virusul se detecteaza abia dupa 3 luni dar am zis sa incerc... Simpome nu am avut pana acum 2 zile, cand am avut o mica durere in partea stanga a mandibulei si dupa mi s-a umflat amigdalita. Mentionez ca mereu am avut probleme cu amigdalitele. Acum chiar nu stiu ce sa cred, m-a astept la ce este mai rau. Chiar exista posibilitatea sa fii contact virusul ? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3interpretare test hiv
- 3M-am infectat cu HIV?
- 5posibila infectie HIV, raspuns avizat?
- 28Rezistenta virusului HIV
- 8care sunt sansele sa ma infectez cu HIV, hepatita?
- 4infectie hiv?
- 4Intrebare legata de virusul HIV
- 6Hiv ajutor
- 4E posibil sa ma contaminez cu HIV?
- 3posibil hiv?
- 9Hiv Sida
- 13Posibilitate contactare HIV?? Va rog un raspuns.
- 6Pot fi infectat cu HIV ?
- 1HIV????
- 0Infectare cu hiv
- 0O fi adevarat -hiv se transmite prin saliva?
- 2Banane cu HIV
- 5Putea lua HIV?
- 4Nu vad cu 1 ochi deloc.. E de la hiv...
- 3Sunt speriata- HIV
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: