Nu stiu daca am HIV
Buna ziua!
Acum aproape 3 saptamani, am avut un contact sexual unde partenerului i s-a rupt prezervativul si finalizarea a avut loc inauntru. Mentionez ca nu il cunosc asa bine pe baiat si nu a avut nicio reactie in momentul cand a observat ca s-a intamplat acest lucru. Mi am luat un test HIV, de la farmacie, dar a iesit negativ. Stiu ca virusul se detecteaza abia dupa 3 luni dar am zis sa incerc... Simpome nu am avut pana acum 2 zile, cand am avut o mica durere in partea stanga a mandibulei si dupa mi s-a umflat amigdalita. Mentionez ca mereu am avut probleme cu amigdalitele. Acum chiar nu stiu ce sa cred, m-a astept la ce este mai rau. Chiar exista posibilitatea sa fii contact virusul ? Multumesc!
Acum aproape 3 saptamani, am avut un contact sexual unde partenerului i s-a rupt prezervativul si finalizarea a avut loc inauntru. Mentionez ca nu il cunosc asa bine pe baiat si nu a avut nicio reactie in momentul cand a observat ca s-a intamplat acest lucru. Mi am luat un test HIV, de la farmacie, dar a iesit negativ. Stiu ca virusul se detecteaza abia dupa 3 luni dar am zis sa incerc... Simpome nu am avut pana acum 2 zile, cand am avut o mica durere in partea stanga a mandibulei si dupa mi s-a umflat amigdalita. Mentionez ca mereu am avut probleme cu amigdalitele. Acum chiar nu stiu ce sa cred, m-a astept la ce este mai rau. Chiar exista posibilitatea sa fii contact virusul ? Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Contact neprotejat: care este riscul?
- 36test hiv1-2
- 72test hiv
- 5posibila infectie HIV, raspuns avizat?
- 19posibil hiv oral
- 2Depistare HIV
- 6hiv sau nu?
- 10Poate fi Hiv ?
- 2Infectare cu HIV
- 4hiv1 2
- 3Infectie HIV? Tratament preventiv, daca da UNDE in Bucuresti?
- 2am calcat pe o pioneza, simptome hiv
- 4Am sau nu hiv
- 0HIV masturbare reciproca
- 18Eu am HIV sotia nu
- 3Imi e frica de HIV
- 0Mucus/Sange in scaun, cat si fara scaun
- 1HIV si caini/pisici
- 1Simptome hiv - Ajutor!
- 2Sunt speriata HIV???
Mai multe informații despre: infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: