NUVARING sau LOGEST
Buna ziua,
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3efectele pe termen lung ale anticonceptionalelor
- 3sunt ingrijorata... intr-o seara am piedut o pastila dar in aceea seara am luat-o pe urmatoarea
- 2cum se iau corect anticonceptionalele?
- 8as dori un sfat de la un medic: am inceput sa iau anticonceptionale mai devreme cu o zi
- 8anticonceptionale mod de administrare?
- 11anticonceptionalele karissa nu sunt eficiente din prima luna?
- 5Am uitat primele doua pilule contraceptive din folie
- 2anticonceptionale, ovulatie, placenta groasa.. sunt insarcinata?
- 10pot avea contact sexual, nu voi ramane insarcinata?
- 6anticonceptionale + bere, tigari?
- 2acnee provocata de mercilon?
- 10cum iau anticonceptionalele
- 4am o secretie ciudata!
- 6daca iau o saptamana anticonceptionale si dupa le intrerup imi va veni menstruatia?
- 26Anticonceptionale luate in afara menstruatiei pt prima data!
- 5Anticonceptionale si dureri de san va rog un raspuns
- 4Sex in a 5-a zi dupa pastile
- 1Anticonceptionale pentru prima data
- 2anticonceptionalu se poate intrerule mai repede?
- 8Simptome ciudate
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: