NUVARING sau LOGEST
Buna ziua,
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11pastila problema!!!
- 3anticonceptionale LO-FEMENAL
- 10Am o intrebare urgenta. menstruatie peste anticonceptionale
- 4cat de bune sunt anticonceptionalele?
- 2Am 38 de ani, sunt inca recomandate anticonceptionalele?
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 6efecte novinette: + 20 kg
- 6hirutism
- 8Pastila uitata luata apoi in 12 ore, dar fara cateva minute!
- 9intrebaree..rog raspuns urgent
- 3iau anticonceptionale.. dupa cat timp ar trebui sa incerc sa raman gravida?
- 5karissa sau yasmine - ce aleg?
- 12Nu stiu daca sunt gravida, sau paranoica !
- 4ar trebui sa intrerup administrarea pilulelor anticonceptionale?
- 2De ce trebuie sa iau anticonceptionale?
- 2inlocuire anticonceptionale
- 0nelamurire Coitus interruptus anticonceptionale
- 0Anticonceptionalele Cerazette pot duce la disparitia menstruatiei?
- 0Escapelle peste sarcina deja instalata
- 2Contraceptive Logest
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: