NUVARING sau LOGEST
Buna ziua,
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pilule ocazionale
- 2anticonceptionale orale
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 3cat mai au efect de contraceptie anticonceptionalele dupa ce ai incetat sa le mai iei?
- 3Novynette de cinci ani.. cati ani de acum incolo pot sa mai iau?
- 3yasmin si modul de administrare
- 8O fi sarcina sau nu?
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 4Din cauza anticonceptionalelor?
- 5daca am renuntat 6 luni la anticonceptionale, acum pot sa le reiau?
- 4amenoree secundara si anticonceptionale
- 8am uitat sa iau 2 pastile
- 7Nerespectarea programului de anticonceptionale
- 3Administrare anticonceptionale
- 5karissa sau yasmine - ce aleg?
- 3Anticonceptionale
- 3Am inceput gresit tableta de anticonceptionale
- 0Prima pastila anticonceptionala
- 1Anticonceptionale Karissa
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: