NUVARING sau LOGEST
Buna ziua,
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
Am fost la un consult ginecologic unde mi s-a recomandat folosiea AC-urilor Logest. Am un program destul de incarcat si sunt mai mult ca sigura ca mi se va intampla la un moment dat sa uit administrarea pastilei si nu as vrea sa stau cu o grija in plus(plus ca am auzit ca sunt sanse de luare in greutate). Asa am aflat de Nuvaring. Ce parere aveti? As putea sa il folosesc? Am citit prospectul ambelor metode si din cate am observat Nuvaring are o doza mai mica a hormonului etinilestradiol pe care il au si Logest(gestoden) si un hormon diferit fata de Logest dar intr-o doza mai mare(etonegestrel). Avand vedere ca trece si de primul baraj hepatic cred ca ar fi mai util inelul vaginal. In cateva zile ar trebui sa imi vina ciclul si nu mai am timp sa ajung la un nou consult. Mentionez ca am 20 de ani si sunt nefumatoare.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa iau contraceptive fara prescriptie?
- 3contraceptive
- 3nelamurire
- 3sfaturi privind administrarea contraceptivelor si pentru slabit
- 2anticonceptionale dupa o pauza
- 6Cum sa iau anticonceptionale?
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 4iau anticonceptionale.. exista vreun risc sa raman insarcinata?
- 16Boli favorizate de pilule
- 5Detartrajul si anticonceptionalele...
- 6Anticonceptionale prescrise de medic de specialitate sau direct din farmacie?
- 7E normal sa intarzie menstruatia daca ai facut pauza la anticonceptionale?
- 8pastila pierduta!
- 10Anticonceptionale Artizia
- 7O nelamurire: nu a mai facut pauza, e insarcinata?
- 19melleva 35
- 0Ce sa fac???
- 0Am incurcat modul de utilizare al contraceptivelor Laurina!
- 4Anticonceptionale din ziua a 8-a
- 0Milligest! Help!
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: