O problema cu mama

07-08-2015
alyaly
Nu este medic/terapeut
alyaly
Buna ziua. Am o ntrebare si nu stiu cui sa ma adresez: ce ar putea avea mama ca de cateva luni, 2-3 imi spune ca dimineata cand se trezeste ii este frica sa deschida ochii, are o senzatie ca cineva toarna apa clocotita pe ea, o trec transpiratiile si ii este frica de ceva, are o teama in sufletul ei, in ea, dar nu stie sa ne explice, nu imi inchipui senzatia, nici nu am explicatii. Doar atat, ca ii este frica sa deschida ochii dimineata cand se trezeste, sa se trezeasca.. A avut emotii sa spun mai mari, in aprilie cand s-a casatorit sora mea, dar de la emotii pana la teama de a deschide ochii, senzatia de frica, de unde?... Nu sta singura, e cu tata, noi mergem aproape zilnic la ea, in permanenta e cu cineva, are si animalute pe langa ea, nu stiu ce sa spun, ma ingrijoreaza senzatia asta de frica a ei.. si imi spunea ca mai si tremura cateodata.. Multumesc ptr raspuns.
2 comentarii
0
07-08-2015, ora 14:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Sa mearga intai la medicul endocrinolog sa isi faca niste analize.
0
10-08-2015, ora 16:42
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
cum oricum are mai multe analize de facut, ar fi bine sa ajunga intai la medicul de familie.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul