O problema curioasa - ejaculare precoce doar cu o persoana

19-04-2012
Raskolnikon
Nu este medic/terapeut
Raskolnikon
Salutari,

Problema mea sta in felul urmator :

Prietena mea a fost prima femeie din patul meu (acum patru ani), toate bune si frumoase, tanar, cu libido crescut, acte sexuale perfecte si normale. Ea nu a fost virgina la inceput si am avut un oarecare complex legat de chestia asta.
Acest complex s-a materializat in intretinerea de alte relatii de natura sexuala cu alte fete / femei. Problema este ca in ultimele luni, observ ca in timpul sexului cu partenera mea stabila, incep sa am un grad de ejaculare precoce, lucru care nu se intampla cu alte femei.

Nu imi pot explica acest lucru, as vrea macar o clasificare, daca problema mea ar fi una pur psihologica sau de alta natura.

Multumesc anticipat pt orice sfat.
2 comentarii
0
13-08-2012, ora 10:08
andr3a
Nu este medic/terapeut
andr3a
buna,
se poate sa fie pentru ca e prietena ta stabila, iar celelalte sa fie doar "aventuri"nu stiu daca am inteles bine insa poate fi pentru ca te exciti mult mai mult cu ea.
0
20-10-2016, ora 15:12
georgelinte
Nu este medic/terapeut
georgelinte
Baga climax control si o sa rezisti mai mult. De regula de la excitatie grabita apare ejacularea precoce. Sunt si exercitii care te pot ajuta sa fii mai bun si sa iti cresti durata actului sexul.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: