O problema curioasa - ejaculare precoce doar cu o persoana
Salutari,
Problema mea sta in felul urmator :
Prietena mea a fost prima femeie din patul meu (acum patru ani), toate bune si frumoase, tanar, cu libido crescut, acte sexuale perfecte si normale. Ea nu a fost virgina la inceput si am avut un oarecare complex legat de chestia asta.
Acest complex s-a materializat in intretinerea de alte relatii de natura sexuala cu alte fete / femei. Problema este ca in ultimele luni, observ ca in timpul sexului cu partenera mea stabila, incep sa am un grad de ejaculare precoce, lucru care nu se intampla cu alte femei.
Nu imi pot explica acest lucru, as vrea macar o clasificare, daca problema mea ar fi una pur psihologica sau de alta natura.
Multumesc anticipat pt orice sfat.
Problema mea sta in felul urmator :
Prietena mea a fost prima femeie din patul meu (acum patru ani), toate bune si frumoase, tanar, cu libido crescut, acte sexuale perfecte si normale. Ea nu a fost virgina la inceput si am avut un oarecare complex legat de chestia asta.
Acest complex s-a materializat in intretinerea de alte relatii de natura sexuala cu alte fete / femei. Problema este ca in ultimele luni, observ ca in timpul sexului cu partenera mea stabila, incep sa am un grad de ejaculare precoce, lucru care nu se intampla cu alte femei.
Nu imi pot explica acest lucru, as vrea macar o clasificare, daca problema mea ar fi una pur psihologica sau de alta natura.
Multumesc anticipat pt orice sfat.
2 comentarii
buna,
se poate sa fie pentru ca e prietena ta stabila, iar celelalte sa fie doar "aventuri"nu stiu daca am inteles bine insa poate fi pentru ca te exciti mult mai mult cu ea.
se poate sa fie pentru ca e prietena ta stabila, iar celelalte sa fie doar "aventuri"nu stiu daca am inteles bine insa poate fi pentru ca te exciti mult mai mult cu ea.
Baga climax control si o sa rezisti mai mult. De regula de la excitatie grabita apare ejacularea precoce. Sunt si exercitii care te pot ajuta sa fii mai bun si sa iti cresti durata actului sexul.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Ejacularea precoce, rog ajutor!
- 4erectie slaba uneori si ejaculare prematura
- 18Ejaculare precoce
- 43Vreau sa scap de ejacularea precoce, cum?
- 16Ejaculez prea repede ce sa ma fac:((:(((
- 0tratament pt ejaculare precoce
- 0ejaculare prematura
- 3Ejaculare precoce + erectie slaba
- 2ejaculare precoce
- 4Ma supara rau ejacularea precoce !
- 8ejaculalez inainte de penetrare !AJUTOR !
- 2Ejaculez prea repede (ma termin repede)
- 0Ejaculare Precoce Sperma Putina.Sfaturi pareri
- 3Ejaculare precoce, ginecomastie bilaterala
- 2Ejaculare la atingere
- 15Ejaculare precoce,
- 2Ejaculare precoce si apoi lipsa apetit
- 2Întrebare despre exercițiul Kegel
- 3Probleme ejaculare
- 2Disperat - ejaculare precoce
Mai multe informații despre: Ejacularea precoce
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: