O recomandare de la un medic cu ce pot înlocui Stresclean Forte?
Bună ziua!
Am și eu nevoie d o recomandare, de la un medic specializat as dori. Eu iau de ceva timp pt anxietate, pentru ca îmi tot induc anumite simptome și clinic nu am nimic, Stresclean Forte recomandat de medicul neurolog. M-am simțit foarte bine în perioada în care l-am luat, 3 luni până acum.
Însă problema e ca nu se mai produce și nu îl găsesc nicicum. Aș vrea să îl înlocuiesc cu alt supliment care conține aceleași ingrediente și acționează asupra simptomelor mele. Îmi puteți recomanda alt produs, vă rog! Parcă de când l-am întrerupt îmi apar simptomele care mă deranjau înainte, iarăși devin anxioasa.
Vă mulțumesc, sper să mă puteți ajuta cu o sugestie.
Am și eu nevoie d o recomandare, de la un medic specializat as dori. Eu iau de ceva timp pt anxietate, pentru ca îmi tot induc anumite simptome și clinic nu am nimic, Stresclean Forte recomandat de medicul neurolog. M-am simțit foarte bine în perioada în care l-am luat, 3 luni până acum.
Însă problema e ca nu se mai produce și nu îl găsesc nicicum. Aș vrea să îl înlocuiesc cu alt supliment care conține aceleași ingrediente și acționează asupra simptomelor mele. Îmi puteți recomanda alt produs, vă rog! Parcă de când l-am întrerupt îmi apar simptomele care mă deranjau înainte, iarăși devin anxioasa.
Vă mulțumesc, sper să mă puteți ajuta cu o sugestie.
2 comentarii
ashwagandha e substanta din stresclin si cred ( nu mai stiu sigur) bacopa monieri
te uiti pe eticheta de la stresclin si iti spune substantele exact
ashwagandha o gasesti pe piata, separat in doze de 500mg, pe cand stresclin e in doze de 200mg aprox... din nou te uiti pe eitcheta
deci ia in calcul si doza
te uiti pe eticheta de la stresclin si iti spune substantele exact
ashwagandha o gasesti pe piata, separat in doze de 500mg, pe cand stresclin e in doze de 200mg aprox... din nou te uiti pe eitcheta
deci ia in calcul si doza
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi
Mai multe informații despre: tratarea anxietatii