oboseala
nu mai pot...sunt foarte obosita..imi simt capul greu..si muschii ma dor..ce este de facut ??
3 comentarii
Draga Emimma!
Din moment ce ai postat la simptome psihice banuiesc ca ai motive sa crezi ca este ceva psihic. Ce te face sa crezi ca este ceva psihic? Ai fost la medic? Ti-ai facut o baterie de analize clasice?
Din moment ce ai postat la simptome psihice banuiesc ca ai motive sa crezi ca este ceva psihic. Ce te face sa crezi ca este ceva psihic? Ai fost la medic? Ti-ai facut o baterie de analize clasice?
Bună seara !
Mergeți la medic pentru investigații, iar dacă se constată că nu-i o problemă medicală, consultați un psiholog.
Nu dați amănunte, dar dacă aveți un serviciu stresant, poate fi și o epuizare profesională. În orice caz, medicul vă va îndruma ce aveți de făcut.
Mergeți la medic pentru investigații, iar dacă se constată că nu-i o problemă medicală, consultați un psiholog.
Nu dați amănunte, dar dacă aveți un serviciu stresant, poate fi și o epuizare profesională. În orice caz, medicul vă va îndruma ce aveți de făcut.
Adresa-ti-va unui medic pentru o evaluare clinica si paraclinica completa.si intre timp odihniti-va!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3oboseala permanenta - cauza endocrinologica sau altceva
- 3oboseala, somnolenta pe tot parcursul zilei
- 5somnolenta, dureri de cap periodic, oboseala...
- 2astenie de primavara?
- 2De 1 saptamana tot am diaree + oboseala ce tine de 3 zile incoace
- 4Imi vine sa vomit dupa fiecare masa si sunt foarte obosit in ultimul timp...sugestii?
- 3Simptome precum oboseala si lipsa de energie
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 7transpiratie excesiva noctura insotita de frisoane, temperatura de 35 C, oboseala
- 4Nu reusesc sa ma mai gasesc pe mine
- 1Diskinezie biliara, balonare, oboseala, dureri de cap
- 2sport fitnes
- 6Am urmatoarele simptome: oboseala, stare de slabiciune, crestere in greutate, voce ragusita, cm nere
- 8nimeni nu imi spune clar ce am!
- 0Senzatie de ameteala si oboseala permanenta
- 3scaun alb, voma, oboseala...
- 3oboseala de 4 luni, in urma unui sifilis
- 6La ce medic sa apelez?
- 2Stari de anxietate si neliniste, oboseala, flatulenta, balonare, spasme musculare
- 1Oboseală, durere de cap, după cap.
Mai multe informații despre: Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: