oboseala
nu mai pot...sunt foarte obosita..imi simt capul greu..si muschii ma dor..ce este de facut ??
3 comentarii
Draga Emimma!
Din moment ce ai postat la simptome psihice banuiesc ca ai motive sa crezi ca este ceva psihic. Ce te face sa crezi ca este ceva psihic? Ai fost la medic? Ti-ai facut o baterie de analize clasice?
Din moment ce ai postat la simptome psihice banuiesc ca ai motive sa crezi ca este ceva psihic. Ce te face sa crezi ca este ceva psihic? Ai fost la medic? Ti-ai facut o baterie de analize clasice?
Bună seara !
Mergeți la medic pentru investigații, iar dacă se constată că nu-i o problemă medicală, consultați un psiholog.
Nu dați amănunte, dar dacă aveți un serviciu stresant, poate fi și o epuizare profesională. În orice caz, medicul vă va îndruma ce aveți de făcut.
Mergeți la medic pentru investigații, iar dacă se constată că nu-i o problemă medicală, consultați un psiholog.
Nu dați amănunte, dar dacă aveți un serviciu stresant, poate fi și o epuizare profesională. În orice caz, medicul vă va îndruma ce aveți de făcut.
Adresa-ti-va unui medic pentru o evaluare clinica si paraclinica completa.si intre timp odihniti-va!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3oboseala, somnolenta pe tot parcursul zilei
- 5Oboseala, ameteala, senzatii de lesin
- 4imi este somn in continuu...
- 31Durere maxilar, dupa ureche
- 45interpretare analize singe
- 3de cca 3 saptamani am urmatoarele simptome: greata, ameteli, sensibilitate la mirosuri
- 10insomnii oboseala prelungita
- 22Ce cauze poate avea greata (fara varsaturi)?
- 1Obosesc foarte repede
- 1oboseala
- 6ticuri nervoase necontrolate, dureri de cap, oboseala constanta si teama
- 3stari de oboseala, frica, bataile inimii cresc.
- 3senzatie de oboseala, palid la fata, insomnii, lipsa apetit
- 1Oboseala, icter
- 13corzi vocale
- 0Senzatie de ameteala si oboseala permanenta
- 4dureri de cap groaznice zilnice, cam dupa ora 16.00-17.00
- 2Balonare, dureri in partea stanga jos, stare de greata, oboseala permanenta
- 6La ce medic sa apelez?
- 0Stare de oboseala tot timpul
Mai multe informații despre: Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: