oboseala
nu mai pot...sunt foarte obosita..imi simt capul greu..si muschii ma dor..ce este de facut ??
3 comentarii
Draga Emimma!
Din moment ce ai postat la simptome psihice banuiesc ca ai motive sa crezi ca este ceva psihic. Ce te face sa crezi ca este ceva psihic? Ai fost la medic? Ti-ai facut o baterie de analize clasice?
Din moment ce ai postat la simptome psihice banuiesc ca ai motive sa crezi ca este ceva psihic. Ce te face sa crezi ca este ceva psihic? Ai fost la medic? Ti-ai facut o baterie de analize clasice?
Bună seara !
Mergeți la medic pentru investigații, iar dacă se constată că nu-i o problemă medicală, consultați un psiholog.
Nu dați amănunte, dar dacă aveți un serviciu stresant, poate fi și o epuizare profesională. În orice caz, medicul vă va îndruma ce aveți de făcut.
Mergeți la medic pentru investigații, iar dacă se constată că nu-i o problemă medicală, consultați un psiholog.
Nu dați amănunte, dar dacă aveți un serviciu stresant, poate fi și o epuizare profesională. În orice caz, medicul vă va îndruma ce aveți de făcut.
Adresa-ti-va unui medic pentru o evaluare clinica si paraclinica completa.si intre timp odihniti-va!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Oboseala, dureri, pierderi de memorie
- 3am senzatia ca imi "strange" ceva crierul, uit foarte repede anumite chestii
- 8Oboseala inexplicabila
- 2De 1 saptamana tot am diaree + oboseala ce tine de 3 zile incoace
- 10insomnii oboseala prelungita
- 6Ameteala, oboseala, nervozitate excesiva!
- 3Dureri de cap, voma, batai intense de inima, oboseala
- 4Urinari dese (20-30 ori zi), candida, oboseala.
- 6Oboseala la efort
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 1Oboseala, icter
- 8nimeni nu imi spune clar ce am!
- 0Senzatie de ameteala si oboseala permanenta
- 6boala cardiovasculara sau atac de panica?
- 28Ameteala, dezechilibru, oboseala, stare de lesin
- 3Am renuntat la fumat si obosesc!
- 1Stari de ameteala si oboseala
- 1Probleme inima? Nu mai rezist sa stau in picioare
- 12Oboseala si tinitus
- 1Oboseală, durere de cap, după cap.
Mai multe informații despre: Oboseala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: