Ovare polichistice

20-05-2013
Larissa94
Nu este medic/terapeut
Larissa94
Buna, am 18 ani si am aflat ca am sindromul overelor polichistice. Am fost la ginecolog pentru ca mentruatile imi veneau cu foarte mare intarziere chiar de 6 luni. Am aflat ca am acest sindrom si ginecologa mi-a dat sa iau pt 6 zile progesteron. Dupa ce am luat mi-au venit menstruatile 2 luni consecutiv a 3 luna nu am avut menstruati iar a 4 am luat dinou progesteron 6 zile. Acum sunt 2 luni de cand nu am menstruati si nu stiu ce sa fac, sa iau dinou progesteron sau pot lua anticonceptionale? Pt ca din cate stiu progesteronul e prea puternic si nu e bine sa il iau des, in schimb anticonceptionalele imi reguleaza menstruatile.
1 comentarii
0
20-05-2013, ora 23:35
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna seara! Ar mai exista o alternativa cu remedii homeopate, pentru amenoree. Sunt si medici ginecologi care prescriu remedii homeopate, dna doctor Marieta Musetescu in Brasov, domnul doctor Gafitanu la Iasi.
Iar ca alternativa homeopata la administrarea de anticonceptionale in diverse afectiuni ginecologice, exista Follicullinum 30 CH care se administreaza cate 5 granule in zilele 8, 21 si Progesteron 4CH cate 5 granule din ziua 16 pana in ziua 25, timp de cel putin 3 luni. Numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul