Palpitatii
Buna ziua,
Am 47 de ani, fara probleme majore de sanatate. De aproximativ doua saptamani, fara sa aibe o periodicitate simt batai puternice de scurta durata ale inimii.Fara durere sau respiratie ingreunata. Am fost la un consult, am facut EKG-ul, medicul a spus ca diagrama arata bine, am primit o reteta cu doua medicamente: Extraveral siImovane. Dorm destul de putin; serviciul stress-ant.
Parerea medicului a fost, oboseala, surmenaj dar nimic grav. Bataile puternice persista ca si inainte. E adevarat ca n-am avut concediu de mai bine de 14 luni; acum sint in concediu si caut sa ma odihnesc. Nu am mai facut nicodata EKG;la prima tentativa, asistentul a spus ca a 'gresit' ceva... si am refacut testul, doar a doua diagrama am putut sa o arat medicului. Va rog, puteti sa-mi spuneti parerea dumneavostra?
Am 47 de ani, fara probleme majore de sanatate. De aproximativ doua saptamani, fara sa aibe o periodicitate simt batai puternice de scurta durata ale inimii.Fara durere sau respiratie ingreunata. Am fost la un consult, am facut EKG-ul, medicul a spus ca diagrama arata bine, am primit o reteta cu doua medicamente: Extraveral siImovane. Dorm destul de putin; serviciul stress-ant.
Parerea medicului a fost, oboseala, surmenaj dar nimic grav. Bataile puternice persista ca si inainte. E adevarat ca n-am avut concediu de mai bine de 14 luni; acum sint in concediu si caut sa ma odihnesc. Nu am mai facut nicodata EKG;la prima tentativa, asistentul a spus ca a 'gresit' ceva... si am refacut testul, doar a doua diagrama am putut sa o arat medicului. Va rog, puteti sa-mi spuneti parerea dumneavostra?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 75intepaturi la inima
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 5palpitatii-cadere calciu?
- 5cum poate afecta bebele problemele mele
- 6Spondilartropatie seronegativa de tip reumatism reactiv
- 7La ce medic poate apela?
- 7Puls marit, palpitatii
- 7sufocare, palpitatii
- 7Angina pectorala, palpitatii, pulsul marit
- 4Probleme digestive, palpitatii inima, stari de lesin, panica
- 2am fost foarte stresat din cauza bacului si am facut o stare aiurea, palpitatii, frica
- 4Rosu la faţă
- 1Hipertensiune secundara renala
- 5Oboseala excesiva si palpitatii.
- 0Palpitatii, insuficienta de valva pulmonara tricuspida fiziologică
- 11Palpitatii cand ma aplec sau ridic
- 1Slabiciune, lipsa aer
- 3Va rog frumos un raspuns - stare de lesin, oboseala, epuizare, maini foarte reci, palpitatii
- 14Anxietate sau boala de inima?
Mai multe informații despre: Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: