Palpitatii
Buna ziua,
Am 47 de ani, fara probleme majore de sanatate. De aproximativ doua saptamani, fara sa aibe o periodicitate simt batai puternice de scurta durata ale inimii.Fara durere sau respiratie ingreunata. Am fost la un consult, am facut EKG-ul, medicul a spus ca diagrama arata bine, am primit o reteta cu doua medicamente: Extraveral siImovane. Dorm destul de putin; serviciul stress-ant.
Parerea medicului a fost, oboseala, surmenaj dar nimic grav. Bataile puternice persista ca si inainte. E adevarat ca n-am avut concediu de mai bine de 14 luni; acum sint in concediu si caut sa ma odihnesc. Nu am mai facut nicodata EKG;la prima tentativa, asistentul a spus ca a 'gresit' ceva... si am refacut testul, doar a doua diagrama am putut sa o arat medicului. Va rog, puteti sa-mi spuneti parerea dumneavostra?
Am 47 de ani, fara probleme majore de sanatate. De aproximativ doua saptamani, fara sa aibe o periodicitate simt batai puternice de scurta durata ale inimii.Fara durere sau respiratie ingreunata. Am fost la un consult, am facut EKG-ul, medicul a spus ca diagrama arata bine, am primit o reteta cu doua medicamente: Extraveral siImovane. Dorm destul de putin; serviciul stress-ant.
Parerea medicului a fost, oboseala, surmenaj dar nimic grav. Bataile puternice persista ca si inainte. E adevarat ca n-am avut concediu de mai bine de 14 luni; acum sint in concediu si caut sa ma odihnesc. Nu am mai facut nicodata EKG;la prima tentativa, asistentul a spus ca a 'gresit' ceva... si am refacut testul, doar a doua diagrama am putut sa o arat medicului. Va rog, puteti sa-mi spuneti parerea dumneavostra?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2stari de sufocare, de lesin, cu palpitatii
- 6o senzatie ciudata, o perdea in fata ochilor
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 3Palpitatii sau pur si simplu niste spasme ale muschilor intercostali?
- 15palpitati si moleseala
- 9palpitatii, stare de sufocare, frisoane
- 3tensiune mare si palpitatii
- 5Ce sa fie? Diabet oare?
- 5Senzatie lesin, lipsa de aer, palpitatii, stare de voma, transpiratie instantanee
- 4palpitatii
- 2Extrasistole ventriculare
- 5Palpitatii
- 7Palpitații, durere in piept, respiratie grea, durere de cap
- 0Palpitatii, insuficienta de valva pulmonara tricuspida fiziologică
- 2Stări de rău, și palpitati!!
- 4Palpitatii
- 2Anxietate ?
- 1Usturimi in piept si palpitatii
- 1Oare sunt probleme grave ?
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
Mai multe informații despre: Palpitatiile