Palpitatii in zona abdominala
Buna ziua, ma numesc Marius Suiu am 21 de ani, student la educatie fizica si sport.Am citit pe site ca una din simptomele unui anevrism abdominal ar fi, , palpitatiile abdominale" pe care eu le simt, la o intensitate medie, dar nu tot timpul, am doar perioade cand apar aceste palpitatii.Eu de felul meu ma impacientez foarte repede si mi-e frica.Ce ar trebui sa fac, ca sa imi pot da seama daca intradevar e un anevrism abdominal sau e doar o temere de a mea.Va rog ajutati-ma
1 comentarii
Nu se poate pune diagnostic dupa un singur simptom, poate fi orice, sau poate fi nimic, poate fi doar o balonare, sau spasme musculare, intercostale etc.
Ce ar trebui sa faci este sa mergi la medicul de familie sa ii povestesti toate simptomele tale si eventual el va decide daca sa mergi mai departe la un consult de specialitate.
Sanatate!
Ce ar trebui sa faci este sa mergi la medicul de familie sa ii povestesti toate simptomele tale si eventual el va decide daca sa mergi mai departe la un consult de specialitate.
Sanatate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Umflatura in partea dreapta a abdomenului.
- 10disconfort abdominal - durere surda in abdomenul inferior
- 75intepaturi la inima
- 2Ruptura de muschi abdominal, ce se poate face?!
- 8Durere in jurul buricului
- 3palpitatii in timpul sarcini?? pot naste normal?
- 13depresie sau stres?
- 3Palpitatii rapide si puternice
- 9ce sa fie oare
- 0palpitatii foarte dese
- 1Tumoare si lichid la nivelul abdomenului
- 0Nopti nedormite, palpitatii de inima, stare de ameteala, tensiune ridicata
- 5Dureri de cap, greturi, palpitatii de cateva zile
- 0Disconfort abdominal inferior.
- 6durere la palpare abdomen partea dreapta
- 0Palpitatii
- 3Reactie la anestezia generala sau distonie neuro-vegetativa?
- 2Junghiuri în piept, palpitatii, probleme respiratie
- 3Va rog frumos un raspuns - stare de lesin, oboseala, epuizare, maini foarte reci, palpitatii
Mai multe informații despre: Abdomenul Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: