Palpitatii in zona abdominala

Buna ziua, ma numesc Marius Suiu am 21 de ani, student la educatie fizica si sport.Am citit pe site ca una din simptomele unui anevrism abdominal ar fi, , palpitatiile abdominale" pe care eu le simt, la o intensitate medie, dar nu tot timpul, am doar perioade cand apar aceste palpitatii.Eu de felul meu ma impacientez foarte repede si mi-e frica.Ce ar trebui sa fac, ca sa imi pot da seama daca intradevar e un anevrism abdominal sau e doar o temere de a mea.Va rog ajutati-ma
1 comentarii

Nu se poate pune diagnostic dupa un singur simptom, poate fi orice, sau poate fi nimic, poate fi doar o balonare, sau spasme musculare, intercostale etc.
Ce ar trebui sa faci este sa mergi la medicul de familie sa ii povestesti toate simptomele tale si eventual el va decide daca sa mergi mai departe la un consult de specialitate.
Sanatate!
Ce ar trebui sa faci este sa mergi la medicul de familie sa ii povestesti toate simptomele tale si eventual el va decide daca sa mergi mai departe la un consult de specialitate.
Sanatate!

Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%!
Detalii aici
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sa fie atac de panica?
- 125 ani - se plange de dureri de burtica
- 7dureri de cap, greata, voma, dureri de burta
- 8Umflatura abdomen inferior dreapta deasupra cicatricei de la operatia cezariana
- 4Simptome ciudate de aproape o saptamana
- 6durere groaznica de cap, inainte imi trecea cu o pastila, acum.. nu
- 17interpretare ecografie abdominala
- 2Palpitatii inima in urma efortului oboselii stresului
- 3palpitatii
- 7sufocare, palpitatii
- 1palpitatii prelungite dupa cazatura scari
- 1Dureri abdominale
- 2durere abdominala si balonare
- 18disconfort abdominal
- 1Senzaţie de sufocare, nod în gât, palpitaţii, amorţeli
- 1Hipertensiune secundara renala