Paradontoza: primii 2 dinti din fata de jos mi se clatina

21-08-2013
CVSCVS
Nu este medic/terapeut
CVSCVS
Buna ziua. Va rog sa-mi dati un sfat.Am paradontoza, iar primii 2 dinti din fata de jos mi se clatina.Unul din ei se clatina destul de tare.Am fost la un medic stomatolog anul trecut pentru detartraj ( Iunie) si mi-a zis ca, in cazul in care cad nu pot face implant dentar intrucat gingiile imi sunt retrase si dintii nu vor avea sustinere.A zis ca daca mi se face implant, dupa putin timp dintii vor cadea.Este adevarat ?Restul dintilor sau maselelor nu se misca, chiar daca gingiile sunt retrase.Problema sunt dintii din fata de jos.Cu stima !
3 comentarii
0
21-08-2013, ora 21:27
Dr. Sas Adina
Stomatologie, Cluj-Napoca
Dr. Sas Adina
In functie de gradul de mobilitate, asociat cu aspectul radiologic( gradul de resorbtie osoasa) se pot face diverse manopere de la imobilizare cu sina cu/fara asociere cu manopere chirurgicale. Pt aplicarea de implante, este necesara, intradevar, o inaltime si o grosime adecvata a osului. Si in acest caz, in functie de situatie, se poate face aditie de os. Totul trebuie evaluat corect prin consult si examene complementare.
0
22-08-2013, ora 00:05
CVSCVS
Nu este medic/terapeut
CVSCVS
Va multumesc pentru raspuns.Cu stima !
0
26-08-2013, ora 13:05
Dr. Zlotea Mircea
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Zlotea Mircea
Prin devitalizare si bara linguala de compozit pentru imobilazare se poate prelungi prezenta dintilor pe arcada. Igiena trebuie sa fie impecabila.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: