Pastila de a doua zi
Buna ziua! Am si eu o problema...am avut contact sexual neprotejat in a 4 a zi de menstruatie, iar a doua zi am luat escapelle. Cum am luat pastila, menstruatia s-a terminat iar la o saptamana mi- a venit iar.Este ceva de care ar trebui sa ma ingrijorez sau este un efect al pastilei?
2 comentarii
Buna ziua,
pastila de urgenta provoaca dereglari hormonale de aceea nu este recomandat sa fie utilizata foarte des, de aici si dereglarea CM. Pentru a preveni o sarcina nedorita pe viitor va recomandat sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomande o metoda de protectie potrivita istoricului dvs medical.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
pastila de urgenta provoaca dereglari hormonale de aceea nu este recomandat sa fie utilizata foarte des, de aici si dereglarea CM. Pentru a preveni o sarcina nedorita pe viitor va recomandat sa consultati un medic specializat in contraceptie care sa va recomande o metoda de protectie potrivita istoricului dvs medical.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Pastila de a 2-a zi - informatii
- 10Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu?
- 3e cazul sa iau pilula de a doua zi?
- 1pilula de a 2 a zi
- 2postinor 2
- 2Escapelle a avut efect?
- 3O posibila sarcina? Sau o dereglare?
- 0Escapelle
- 0Pastila de a doua zi
- 0Pilula de a doua zi in timpul sarcinii
- 0Care sunt consecintele Postenor, administrate de 4 ori in 6 luni?
- 1Postinor
- 0Escapelle
- 4Sarcina ? Ajutor
- 0Avort aspiratie si contraceptie
- 0Intrebare: e posibil sa fi rămas însărcinată dacă am luat pastila de a doua zi?
- 0Poate fi sarcina dupa postinor?
- 0Pilula de a doua zi/ Sarcina
- 2Cheaguri sânge -Pastila de a doua zi
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi pastila de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: