Postinor- efecte

Am luat Postinor dupa 5 ore si 15 minute si apoi la 12 ore dupa ruperea prezervativului. Am avut dureri de cap si ameteli.
Ce ma ingrijoreaza este faptul ca dupa 4 zile inca mai am aceste efecte, dar nu tot timpul. Este normal sa mai am aceste efecte. As putea fii insarcinata? Am citit multe articole, dar nu stiu ce sa mai cred. Farmacista mi-a zis sa astept pana imi vine menstruatia sau dupa 2 saptamani sa fac un test de sarcina
Ce ma ingrijoreaza este faptul ca dupa 4 zile inca mai am aceste efecte, dar nu tot timpul. Este normal sa mai am aceste efecte. As putea fii insarcinata? Am citit multe articole, dar nu stiu ce sa mai cred. Farmacista mi-a zis sa astept pana imi vine menstruatia sau dupa 2 saptamani sa fac un test de sarcina
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 1are rost sa iau pilula de a 2-a zi?
- 10Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu?
- 0Pastila de a doua zi!
- 4e cazul pilulei de a 2 zi?
- 5Pilula de a doua zi, dupa 19 ore
- 7pastila de a doua zi
- 2Escapelle a avut efect?
- 5Eficienta Escapelle
- 1prezervativ rupt
- 0Sansele unei sarcini
- 5pastilă de a doua zi
- 0Intrebare pastila de a doua zi dizolvata in cafea
- 0Pilula de a doua zi in timpul sarcinii
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 0Pastila de a doua zi
- 0Sunt sanse sa fiu insarcinata cu toate ca am luat pastila de a doua zi??
- 0Sarcina sau dezechilibru hormonal?
- 0Este normal ca simptomele pilulei contraceptivei de urgenta sa apară după doua saptamani?
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi