pastila uitata fara contact sexual anterior
Buna ziua. Am uitat sa iau sambata seara pilula nr.20 dintr-un blister de 21, mai mult de 12 ore (mai exact 14) si, desi am luat pilula uitata azi duminica, am ales sa nu le constinui si sa astept menstruatia. Am 2 nelamuriri:
1. nu am avut contact sexual o saptamana inainte de pastila uitata, si as dori sa stiu daca am nevoie de metode suplimentare de contraceptie in zilele in care urmeaza sa vina menstruatia.
2. Tinand cont de faptul ca am uitat pilula chiar la finalul blisterului, cum mai exact voi face pauza de 7 zile, deoarece eu incepeam blisterul lunea; fac exact 7 zile cu tot cu duminica omisa, si le incep mai devreme de ziua de luni ca sa nu treaca mai mult de 7 zile de pauza? Pastilele sunt logest
Multumesc
1. nu am avut contact sexual o saptamana inainte de pastila uitata, si as dori sa stiu daca am nevoie de metode suplimentare de contraceptie in zilele in care urmeaza sa vina menstruatia.
2. Tinand cont de faptul ca am uitat pilula chiar la finalul blisterului, cum mai exact voi face pauza de 7 zile, deoarece eu incepeam blisterul lunea; fac exact 7 zile cu tot cu duminica omisa, si le incep mai devreme de ziua de luni ca sa nu treaca mai mult de 7 zile de pauza? Pastilele sunt logest
Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 2Cam la mijlocul ciclului am sarit o pilula contraceptiva = sarcina?
- 3pastila luata dupa 5 ore = sarcina?
- 4am uitat sa incep un blister nou
- 3anticonceptionale.. din cea de a doua luna am uitat sa iau pastila intr-o zi
- 2sunt insarcinata?
- 1am uitat sa iau Novynette
- 3pastila omisa in saptamana 1
- 6am luat pastila cu 12 ore mai tarziu.. sunt insarcinata?
- 8Pastila uitata dupa 7 zile de pauza
- 0Pilula contraceptiva uitata de 48 de ore
- 3Am uitat o pilula si am avut contact sexual
- 3Ultima pastila de yaz
- 0Luna 5 saptamana 2 logest 2 pilule uitate
- 0Yasmin
- 0Ajutați-mă!! Am uitat sa iau pastila 11, 12 din folia de anticonceptionalele
- 1Pastilă uitată
- 0Pilula contraceptiva pierduta
Mai multe informații despre: pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: