am uitat sa iau anticonceptionale yasmin

am o intrebare si va rog sa mi raspundeti cat mai repede.din diverse motive timp de 3 zile am uitat sa iau pilulele.cand mi am amintit am luat 2 odata.mai are rost sa le continui sau astept pana la menstruatie si in prima zi incep alt blister?
3 comentarii

buna ziua.v-as fi recunoscatoare daca ati putea sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.dar sa va povestesc un pic...iau anticonceptionale loggest de 5 luni, dar pentru ca am luat in greutate in jur de 5 kilograme, la sfatul medicului meu ginecolog voi incepe sa iau anticonceptionale yasmin...am terminat folia de logest, acum imi astept menstruatia si incepand cu a 8 zi cand trebuia sa incep folia de logest am sa o incep pe cea de yasmin.as dori sa stiu daca schimbarea este mai buna...astept un raspuns..va multumesc anticipat...

buna ziua.va rog mult de tot as dori si eu un raspuns.iau anticonceptionale logest de 5 luni de zile.acum sunt in perioada de 7 zile cand trebuie sa imi apara menstruatia.la sfatul medicului meu ginecolog doresc sa le schimb cu anticonceptionalele yasmin pentru ca m-am ingrasat destul de mult in aceasta perioada de 5 luni.5 kg.numai ca am o nelamurire.dl.doctor mi-a spus sa incep cu yasmine in a 8 zi (dupa cele 7 zile de pauza)...numai ca in prospectul anticonceptionalele yasmin scrie ca trebuiesc luate din prima zi de ciclu.va rog insistent...as mai dori si alta parere.astept raspuns anticipat...sanatate tuturor.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3contraceptive
- 5SOS cum sa scap definitiv de vaginita mea?
- 2Am uitat 2 pastile de logest
- 6poate suna prostesc, dar trebuie sa ma linistesc
- 7au trecut 4 zile si nu mi-a venit menstruatia
- 3Anticonceptionalele deregleaza menstruatia ?
- 6sangerare anormala in timpul anticonceptionalelor
- 4cum afecteaza contraceptivele mercilon luate peste sarcina
- 4am uitat 2 pilule! urgent!
- 1pilula uitata si raceala
- 2anticonceptionale luate fara a intreba un medic
- 2Am nevoie urgent de un raspuns in leg cu anticonceptionalele
- 0pastiluta pierduta
- 8pauza anticonceptionale trebuie? pilula de a doua zi:D
- 5am vomitat pastila, nu am mai luat alta.. e posibil sa fiu insarcinata?
- 5rezultat ecografie san
- 4Ce sa fac?
- 1lipsa menstruatie dupa anticonceptionale
- 0tinctura de lemn dulce pt reducerea pilozitatii + anticonceptionale
- 2Anticoncepţionalele trebuie administrate începând cu prima zi a CM?
Mai multe informații despre: Administrarea contraceptivelor pilula contraceptiva uitata
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: