Pastile pentru tulburare de panica?!
Buna seara! Medicul psihiatru mi-a dat sa urmez un tratament cu Alprazolam (0, 25 mg) si Stresclin. Ambele cate una pe zi timp de 30 zile. Mentionez faptul ca diagnosticul este de o reactie acuta de stres, o tulburare de panica. Timp de 1 an si jumatate am trecut prin diferite stari de panica, rau fizic, atacuri de panica, ameteli, dureri de cap, astfel inchizandu-mi viata.. Ma poate ajuta cineva cu niste informatii cu privire la acest tratament? Este bine daca il urmez? Creaza dependenta? Multumesc!
3 comentarii
Buna seara, alaturi de tratamentul prescris este important sa adaugati psihoterapie, ca sa aflati de ce reactionati in asa fel la unele situatii. Daca tratamentul este urmat cum trebuie nu exista in acest moment pericolul dependentei.
V-a dat un tratament usor. Stati linistit. Nu creeaza nici un fel de dependenta.
Va multumesc foarte mult pentru raspuns. Apreciez! Voi incepe si psihoterapia. Imi doresc sa inteleg de ce am aceste stari, de unde provin si cum pot sa le depasesc. Multumesc si numai bine!! :D
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 72iau antidepresive de 3 ani
- 39Reactii adverse la antidepresive
- 3am luat medicamente sigur de capul meu pentru atacul de panica si depresie
- 6Ce medicamente imi recomandati pentru anxietate sociala ?
- 2Antidepresive
- 3Ce se intampla daca un om normal ia antipsihotice?
- 11Episod depresiv recurent
- 3Ajutorrrt
- 0Efecte antidepresive
- 2Cum ar trebui sa iau Escitalopram Actavis?
- 2De la tratament?
- 3Netiapin si caderea parului
- 2Olanzapina folosita de adolescenti
- 1Combinatie medicaminte
- 1Cipralex si revotril luate de sotul meu
- 8Cum este mai bine sa iau anxiarul?
- 17Anxietate adolescenți
- 7Olanzapina
- 2Comprimatele Uniquet de 50 mg își fac efectul pt somn înjumătățite?
Mai multe informații despre: medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: