Persoana de sex feminin, varsta 73 ani
Este vorba de mama mea care acuza grave dureri in mebrul inferior stg. incepand cu zona calcaiului/talpii, gleznei, pulpa inferioara si superioara si ulterior in zona soldului. Durerile sunt sub forma de intepaturi; muschii pulpei inferioare ii simte incordati/blocati (insa nu sunt manifestari/simptome de carcel). Aceste dureri survin atat in stare de repaos cat mai ales in stare de activitate/deplasare. Se maseaza cu troxevasin si gel mentolat. Dupa incalzirea piciorului, uneori dispare durerea, pt. o bucata de vreme. Are si osteoporoza in stadiu avansat pentru care a luat fosfamat si bonviva dar ulterior a intrerupt pt. ca nu poate sa si le administreze usor (nu poate inghiti patile decat cu mare dificultate). A mai avut si o luxatie a soldului care insa nu a fost monitorizata din punct de vedere medical, ulterior vindecandu-se fara interventie.
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, o solutie/rezolutie, va multumesc
Va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat, o solutie/rezolutie, va multumesc
1 comentarii
Mai am o intrebare:
- uneori, dupa ce consum lichid din sticla, dupa ce inghit apa, de pilda, simt ca se formeaza in partea dreapta in gat, un os (in timpul deglutitiei), pe care ma straduiesc din rasputeri sa-l inghit in continuare pentru a-mi reveni, fiind o situatie foarte neplacuta...
Mentionez ca e doar o senzatie de os, nu e os la modul concret. Nu m-am inecat niciodata cu un os.
Poate ma ajutati cu un sfat, un tratament adjuvant, ceva...
Va multumesc muuuult!
- uneori, dupa ce consum lichid din sticla, dupa ce inghit apa, de pilda, simt ca se formeaza in partea dreapta in gat, un os (in timpul deglutitiei), pe care ma straduiesc din rasputeri sa-l inghit in continuare pentru a-mi reveni, fiind o situatie foarte neplacuta...
Mentionez ca e doar o senzatie de os, nu e os la modul concret. Nu m-am inecat niciodata cu un os.
Poate ma ajutati cu un sfat, un tratament adjuvant, ceva...
Va multumesc muuuult!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi