Pierd erectia atunci cand folosesc prezervativul
Buna ziua,
De multi ani am o mica problema, de multe ori cand imi pun prezervativul inainte de actul sexual, se intampla sa imi pierd erectia. Uneori nu se intampla asta, daca partenera ofera un sex oral cu prezervativul deja pus. Atunci cand nu imi pun prezervativul, nu am absolut nici o problema.
Forma penisului meu este spre stanga, deci stramb, si rasucit, gros 14 cm. Ideea este ca atunci cand pun prezervativul, nu mai simt aceeasi placere, usor usor pierd erectia. Cred ca e si din cauza formei. Am incercat, am cumparat prezervative, de la xl, la xxl, si tot acelasi lucru se intampla. Efectiv pierd erectia. Si nu are cum sa fie psihologica treaba, pentru ca fara prezervativ reusesc fara probleme sa imi mentin erectia pe toata durata actului sexual.
Mai are cineva aceasta problema?
Daca da, spuneti.mi cum ati rezolvat.o.
De multi ani am o mica problema, de multe ori cand imi pun prezervativul inainte de actul sexual, se intampla sa imi pierd erectia. Uneori nu se intampla asta, daca partenera ofera un sex oral cu prezervativul deja pus. Atunci cand nu imi pun prezervativul, nu am absolut nici o problema.
Forma penisului meu este spre stanga, deci stramb, si rasucit, gros 14 cm. Ideea este ca atunci cand pun prezervativul, nu mai simt aceeasi placere, usor usor pierd erectia. Cred ca e si din cauza formei. Am incercat, am cumparat prezervative, de la xl, la xxl, si tot acelasi lucru se intampla. Efectiv pierd erectia. Si nu are cum sa fie psihologica treaba, pentru ca fara prezervativ reusesc fara probleme sa imi mentin erectia pe toata durata actului sexual.
Mai are cineva aceasta problema?
Daca da, spuneti.mi cum ati rezolvat.o.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Va rog sa ma sfatuiti! risc de sarcina?
- 5probleme cu prezervativul
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 2ovule si prezervativ?
- 2Prezervativul - siguranta folosirii lui- ce parere aveti?
- 2durere de ochi dupa folosirea prezervativiului
- 3in viitor daca as face-o fara prezervativ exista sanse sa mi se rupa ata?
- 3se poate scurge sperma pe langa prezervativ?
- 3ajutati-ma va rog.. mincarimile pot fi de la acel prezervativ.
- 4nelamurire in legatura cu contactul sexual protejat
- 6esecul prezervativului. va rog frumos sa ma lamuriti. multumesc!
- 14S-a spart prezervativul
- 4Prezervativ alunecat pana la jumatate
- 1Folosirea prezervativului lubrifiat
- 2Probleme cu erectia si ejacularea la 19 ani
- 0ÃŽn timpul actului a alunecat prezervativul
- 3Nu mi se scoala in totalitate, sau deloc!
- 2Probleme cu erectia
- 0Probleme cu erectia
- 5Va rog sa ma ajutati.. sunt foarte speriat probleme cu erectia nu mi se ridica suficent
Mai multe informații despre: Prezervativul pierderea erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: