Pierd erectia atunci cand folosesc prezervativul

Buna ziua,
De multi ani am o mica problema, de multe ori cand imi pun prezervativul inainte de actul sexual, se intampla sa imi pierd erectia. Uneori nu se intampla asta, daca partenera ofera un sex oral cu prezervativul deja pus. Atunci cand nu imi pun prezervativul, nu am absolut nici o problema.
Forma penisului meu este spre stanga, deci stramb, si rasucit, gros 14 cm. Ideea este ca atunci cand pun prezervativul, nu mai simt aceeasi placere, usor usor pierd erectia. Cred ca e si din cauza formei. Am incercat, am cumparat prezervative, de la xl, la xxl, si tot acelasi lucru se intampla. Efectiv pierd erectia. Si nu are cum sa fie psihologica treaba, pentru ca fara prezervativ reusesc fara probleme sa imi mentin erectia pe toata durata actului sexual.
Mai are cineva aceasta problema?
Daca da, spuneti.mi cum ati rezolvat.o.
De multi ani am o mica problema, de multe ori cand imi pun prezervativul inainte de actul sexual, se intampla sa imi pierd erectia. Uneori nu se intampla asta, daca partenera ofera un sex oral cu prezervativul deja pus. Atunci cand nu imi pun prezervativul, nu am absolut nici o problema.
Forma penisului meu este spre stanga, deci stramb, si rasucit, gros 14 cm. Ideea este ca atunci cand pun prezervativul, nu mai simt aceeasi placere, usor usor pierd erectia. Cred ca e si din cauza formei. Am incercat, am cumparat prezervative, de la xl, la xxl, si tot acelasi lucru se intampla. Efectiv pierd erectia. Si nu are cum sa fie psihologica treaba, pentru ca fara prezervativ reusesc fara probleme sa imi mentin erectia pe toata durata actului sexual.
Mai are cineva aceasta problema?
Daca da, spuneti.mi cum ati rezolvat.o.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 7Prezervativ ramas in uter - sunt insarcinata?
- 5prezervativul s-a rupt de vreo 3 ori.. sunt insarcinata?
- 2ovule si prezervativ?
- 2Prezervativul - siguranta folosirii lui- ce parere aveti?
- 2durere de ochi dupa folosirea prezervativiului
- 30pledoarie pt prezervative.
- 15sex fara prezervativ
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 1despre prezervativ...si altele
- 4Metode contraceptive combinate sau locale?
- 1Prezervativ cu defect din fabricatie
- 1Gaura mica in prezervativ
- 1Intarziere menstruatiei dupa Escapelle ! Urgent.
- 4Prezervativ alunecat pana la jumatate
- 2probleme cu prezervativul
- 23Ce bts se iau cu prezervativ ?
- 0Alegerea prezervativului
- 1NU intră cu prezervativ!
- 0Am erectie slaba dupa candida
Mai multe informații despre: Prezervativul pierderea erectiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: