Poate fii sarcina? Menstruatia absenta o luna

Pot fii însărcinată daca nu mi-a venit menstruatia in luna iulie? ( deloc) testele de sarcina mi au arătat negativ dar ce se intampla cu menstruatia? Nu am luat pastile care sa îmi dea peste cap data menstruatiei. Ultimul contact sexual a fost acum 2 luni( mi a venit in luna când a avut loc actul sexual, neprotejat) dar țin sa mentionez ca nu am greturi sau alte simptome ale sarcinii.
Care sunt sansele sa fiu însărcinată lăsând deoparte consultul la ginecolog.
Care sunt sansele sa fiu însărcinată lăsând deoparte consultul la ginecolog.
2 comentarii

Exista cazuri in care o sarcina a fost prezenta chiar daca testele nu au confirmat-o. Exista cazuri si cand exista o sarcina chiar daca a existat menstruatie.
Puteti incerca sa repetati testul de sarcina schimband brandul/firma utilizata sau sa mergeti la un consult, desigur.
Pe de alta parte, daca aflati cu certitudine ca nu sunteti insarcinata ar trebui sa investigati cauza unei astfel de intarzieri ale menstruatiei, mai ales daca situatia s-a mai repetat in timp.
Ca sa nu mai treceti prin astfel de situatii ar fi recomandat sa luati masurile contraceptive specifice.
Puteti incerca sa repetati testul de sarcina schimband brandul/firma utilizata sau sa mergeti la un consult, desigur.
Pe de alta parte, daca aflati cu certitudine ca nu sunteti insarcinata ar trebui sa investigati cauza unei astfel de intarzieri ale menstruatiei, mai ales daca situatia s-a mai repetat in timp.
Ca sa nu mai treceti prin astfel de situatii ar fi recomandat sa luati masurile contraceptive specifice.

Daca tineti o dieta hipocalorica si ati slabit mult in ultima perioada, amenoreea poate fi un simptom al tulburarii alimentare ( anorexie), situatie in care trebuie sa consultati un psihoterapeut.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6ciclu si sex
- 42anticonceptionale yasmin cu pauza de 2 luni
- 1intarzierea menstruatiei
- 2Intarzierea menstruatiei fara sarcina
- 5De ce imi intarzie menstruatia ?
- 17nu imi vine menstruatia!
- 5Menstruatie intarziata 4 saptamani!
- 2Nu imi vine menstruatia!
- 2Menstruatia intarziata.
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 5Menstruatie intarziata
- 0Imi intarzie menstruatia
- 1Ciclu menstrual intarziat9 zile, chist ovarian
- 13Întârziere menstruație
- 0Întârzierea menstruației
- 0Întârziere menstruatie
- 9Menstruatie tot nu a venit
- 2Posibila sarcina?
- 2Menstruație întârziată
- 1Sarcina sau dereglare hormonala?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: