Posibil bipolara

28-01-2013
serendipitying
Nu este medic/terapeut
serendipitying
Buna ziua, numele meu este Elena si am sa va prezint scurta mea poveste in incercarea de a depista ce mi se intampla.
Sunt intr-o relatie de cativa ani iar anul trecut, pe parcursul a mai multe luni am avut diferite conflicte care s-au sfarsit intr-o despartire intrucat devenisem obsedata de toate certurile si aveam niste stari permanente de neliniste, incepand sa simt ca nu mai tin la persoana respectiva. La vreo luna dupa, ne am impacat, la scurt timp reaparand aceleasi stari 'rele'. Imi este foarte greu sa le descriu, sunt un amestec de neliniste si greu sufletesc peste care, aparent, am reusit sa trec in cateva luni de zile.Perioada aceea a fost foarte grea pentru mine, ma simteam complet nefericita insa nu doream sa ma despart de partener pentru ca eram constienta ca este o persoana deosebita.Intre timp, luandu-ma cu studiul si facultatea, toata imaginea obsedanta a relatiei si a starii mele sufletesti incepuse a se estompa, parca-parca incepeam sa imi revin. Dupa ce ne-am petrecut revelionul impreuna, am simtit ca ma indragostesc de el din nou cu adevarat, eram complet fericita, imi imaginam toata viata alaturi de el si totusi, acum, la nici o luna de atunci, am avut de nicaieri o schimbare brusca de spirit, parca tot ce am trait iarna aceasta a fost anulat complet. Ma simt exact ca acum cateva luni, cand ma coplesea tot si ma gandeam adesea la separarea de acest baiat care numai eu stiu cate a facut si cate mai e in stare sa faca pentru mine.Sunt depresiva, bipolara? Cum se poate sa am sentimente atat puternice fata de un om care la un interval de cateva saptamani sa fie desfiintate complet?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul