Posibil chist pe penis la băiețelul meu de 18 luni
Buna ziua.
Am o întrebar, as dori sa știu dacă cineva ma poate lămuri in situația de fata. Obijnuiam sa fac decalotatre la penisul băiețelului meu încă de la nastere dar nu foarte regulat ptr a evita fimoza. In urma cu 3 luni am observat ceva neobijnuit pe capul penisului, părea mai degrabă, ca, creste un surplus de carne de culoare alb / gălbui. Nu părea destul de mare încât sa ma îngrijorez, ptr moment am crezut ca este ceva normal. Seara trecută i-am făcut baie si am încercat iar sa ii fac decalotare la penis, sa spăl si zona respectiva, am rămas socata când am văzut, ca, ceia ce văzusem in urma cu 3 luni a crescut cam 3 milimetri.
Am fost la doctorul de familie si mi s-a spus ca este posibil sa fie un chist.
Imi puteți spune la ce fel de doctor ar trebui sa merg pentru o investigație mai amănunțită. As dori sa știu pentru ca doctorul de familie mi-a spus sa merg la un pediatru pentru ca el nu este specializat pentru așa ceva. Va Multumesc frumos si scz de roman.
Am o întrebar, as dori sa știu dacă cineva ma poate lămuri in situația de fata. Obijnuiam sa fac decalotatre la penisul băiețelului meu încă de la nastere dar nu foarte regulat ptr a evita fimoza. In urma cu 3 luni am observat ceva neobijnuit pe capul penisului, părea mai degrabă, ca, creste un surplus de carne de culoare alb / gălbui. Nu părea destul de mare încât sa ma îngrijorez, ptr moment am crezut ca este ceva normal. Seara trecută i-am făcut baie si am încercat iar sa ii fac decalotare la penis, sa spăl si zona respectiva, am rămas socata când am văzut, ca, ceia ce văzusem in urma cu 3 luni a crescut cam 3 milimetri.
Am fost la doctorul de familie si mi s-a spus ca este posibil sa fie un chist.
Imi puteți spune la ce fel de doctor ar trebui sa merg pentru o investigație mai amănunțită. As dori sa știu pentru ca doctorul de familie mi-a spus sa merg la un pediatru pentru ca el nu este specializat pentru așa ceva. Va Multumesc frumos si scz de roman.
1 comentarii
Buna ziua
Va puteti adresa, pt consult de specialitate, unui medic urolog. Sanatate !
Va puteti adresa, pt consult de specialitate, unui medic urolog. Sanatate !
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8pete rosii pe penis
- 69Marimea penisului
- 5Dupa sex neprotejat, mi s-a umflat pielea din zona penisului
- 14Bubite rosii pe capul penisului
- 35Bubite rosii in jurul penisului + poze (cenzurate)
- 3De ce pielea din varful penisului se decojeste si se face rosie?
- 13dupa sex, canalul meu urinar si penisul sunt rosii + secretii
- 4Negi genitali
- 0Penis nedezvoltat(sunt disperat).
- 0pete rosii pe penis:(
- 1alunite pe penis si iritatii in jurul lor
- 2bubite albe pe capul penisului
- 0probleme de erectie: sensibilitatea penisului a scazut + o mica durere
- 6Bubite albe undeva pe partea interioara a penisului
- 0Probleme cu pielea organului genital
- 1Piele penis
- 0acum 2-3 luni pe capul penisului mi-a aparut o substanta alba si urat mirositoare
- 2Am piele pe capul penisului
- 0Pielea de pe capul penisului este "crapata"
Mai multe informații despre: Penisul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: