posibil sarcina
acum 2 luni am intretinut relatii sexuale cu prietena mea.am scos penisul la timp am ejaculat si dupa 5 minute am continuat fara sa ma spal sau sa ma sterg si e posibil sa fi ramas sperma pe penis.mentionez ca am facut neprotejat.in ultimele 2 saptamani prietena mea are mai tot timpu stari de voma.menstruatia ia venit la timp si dasta am postat aici ca sa stiu daca e posibil sa fie o sarcina sau e asa din cauza oboselii sau a stresului.nu prea prezinta semnele unei sarcini dar totusi sunt ingrijorat.va rog astept un raspuns.
4 comentarii
Sa faca test de sarcina luat de la farmacie.
Daca i-a venit mestruatia faptul ca ii este rau poate fi doar autosugestie...se gandeste la o sarcina si fara sa vrea isi induce stari de rau.Data viitoare aveti grija protejati-va nu distruge viata fetei..un avort o va marca pe viata!!!
daca deja a aparut menstruatzia aceasta este primul fact ca nu este insarcinata...))...shi ar fi bn ca sa incerce un test de la farmacie...))
@ Boogdz
Prietena ta poate ramane insarcinata (pe viitor) si din cauza lichidului preseminal. Care apare la inceputul actului sexual.
Folositi prezervativ.
Prietena ta poate ramane insarcinata (pe viitor) si din cauza lichidului preseminal. Care apare la inceputul actului sexual.
Folositi prezervativ.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Care e sansa sa ramai insarcinata?
- 24postinor 2?
- 3de 10 luni nu folosesc prezervativ si nu am ramas insarcinata
- 14nu a ejculat in mine.pot ramane insarcinata?
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 4sunt disperat.. poate fi insarcinata?
- 7sarcina sau nu?
- 10e posibil sa fi ramas insarcinata de la lichidul de dinainte?
- 4posibila sarcina?
- 10Pot sa raman?
- 2e posibil sa raman gravida?
- 3sarcina posibila?
- 0am ramas insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 1sarcina dupa anexita
- 0Prietena mea e posibil sa fi ramas insarcinata? Ajutor, va rog!
- 0As putea fii insarcinata ?
- 1Se poate să fiu însărcinată dacă mi-a venit menstruaţia la 18-19 zile după contactul sexual?
- 6Ar fi o posibila sarcina cu toate ca nu prea cred ca e posibil?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? simptomele de sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: