Posibila fractura?amputare?

06-06-2022
razvyx
Nu este medic/terapeut
razvyx
Buna seara!Cand am lasat capota jos de la masina, am avut impresia ca mi-a atins penisul desi nu cred ca ar avea cum asta.probabil e doar in mintea mea, eu fiind in picioare cand i-am dat drumul la capota ar fi imposbil sa fi cazut pe el totusi.idee e ca, daca ar fi asa, ar urma sa mi-l amputeze?care ar fi simptomele unui penis ce urmeaza sa fie amputat?ar trebui sa fie umflat, sa imi curga sange?dureri mari?pareri, fara misto!
4 comentarii
0
08-06-2022, ora 09:45
Dr. sexolog Adrian Sadovnic
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Buna ziua !
este important sa stim ce s-a intimplat concret si ce simptome aveti la moment ?
multumim
0
08-06-2022, ora 15:26
razvyx
Nu este medic/terapeut
razvyx
Nu cred ca s-a intamplat ceva!Adica eu cred ca, cand am lasat capota din fata a masinii in jos, sa ma fi lovit involuntar in zona penisului.Desi daca stau drept in picioare cum am stat si las capota jos, nu prea vad cum ar fi.
Oricum de ceva timp, in zona penisului, , mai exact pe linia acea de pe o parte a penisului mai la jumatate, cred ca este o vena ceva, ideea e ca pe vena este o bubita mare, ca un cos mare, inainte era mai mic parca, dar vad ca a crescut, este ca un cos de culoare alb-galbena si mai are langa 2 cosuri asa lipite, ca niste denivelari vin practic celelalte doua lipite, unde sunt de culoarea preputului asa, poate putin rosii.In interiorul capului penisului, daca il decalotez, nu se vede pe cap sau pe preputul interior vreo urma sau ceva, sau sa fie umflat, rosu nush.doar pe dinafara, si de cand ma gandesc acolo pot avea ceva, simt o presiune usoara la penis, cred ca e pe fond psihic ca stiu ca sunt ipohondric.Nu stiu daca ati putut sa va faceti o idee, am incercat sa va descriu cat mai concret.Lovit nu cred ca putea fi, pentru ca ar fi greu de crezut ca stand in picioare si lasand capota masinii in jos fara sa fiu aplecat sau ceva imi putea prinde penisul, dar cosul acela mare tot il am de ceva vreme si tot ma duceam la urolog ca nu stiu care ar fi cauza.Faza este ca dupa acest incident am vazut ca pe langa acest cos mare si o denivelare mai mica fiind tot ca un cos lipita de el de care stiam, am observat ca ar fi o denivelare noua mica rosie pe penis.Ideea e ca si aceste denivelari sunt tot pe aceea linie, vena de pe preput, eu cred ca este chiar ata penisului dar care se prelungeste de la capul lui si practic ajunge pe la jumatatea liniei sa aibe aceste cosuri.
0
08-06-2022, ora 23:11
Urologie, Chişinău, Republica Moldova
Ok, am înțeles !
Mulțumim pentru detalii…
Atunci va recomandam sa va adresati la urolog, sa faceți o ecografie cu Doppler la Penis si bazinul mic, iar din singe este recomandabil - analiza generală singe și profilul lipidic cu Hormonii Sexuali !
Sănătate și succese !
Cu respect Dr. Sadovnic
0
09-06-2022, ora 06:14
razvyx
Nu este medic/terapeut
razvyx
Multumesc!Dar credeti ca poate fi cancer sau ceva la 20 de ani?e posibil sa fie ceva grav sa se ajunga la amputare?
Adaugă un comentariu / răspuns