postinor 2

05-01-2016
Cristina345
Nu este medic/terapeut
Cristina345
Buna. in 1 am avut contact sexual cu prietenul meu, prima data nu apucase deloc sa se termine deoarece am fost întrerupţi, a doua oară tot asa si nu a apucat sa se termine deloc doar ca a doua oară a băgat de 2 3 ori fara prezervativ. eu eram in perioadele de sarcina foarte redusă, dar de frica am luat si postinor 2 dupa 6 ore. astăzi fiind in 6 Ianuarie nu am avut niciun simptom dupa postinor, nici sângerări nici nimic. am rămas oare însărcinată ? imi e foarte frica Si nu stiu ce sa ma mai fac. va rog frumos ajutaţi ma cat de repede posibil.
2 comentarii
0
05-01-2016, ora 19:33
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Nu cred ca sunteti insarcinata dar ati scris ca de doua ori nu ati folosit prezervativ. Trebuie sa tineti cont ca puteti ramane insarcinata si din cauza lichidului preseminal sau preejaculator care contine spermatozoizi.

Personal nu recomand relatiile sexuale inainte de casatorie. Puteti lua boli cu transmitere sexuala, pot aparea sarcini nedorite, avorturi, despartiri, de unde si sechele pe plan emotional. Deja dv treceti prin toate culorile curcubeului intrebandu-va daca ati ramas sau nu insarcinata...

Va recomand un film facut pentru adolescentii din America ce doresc sa isi inceapa viata sexuala. Este foarte vizionat si de adolescentii din Romania.
Inainte de a merge mai departe in aceasta directie in viata, faceti-va o idee asupra lucrurilor ce se pot intampla ca sa fiti informata si sa nu suferiti mai tarziu.

Sexul in afara Casatoriei are un pret ! - Recomandat si Adolescentilor
-*

(*modificat de admin)
0
06-01-2016, ora 11:34
Mary 19
Nu este medic/terapeut
Mary 19
Corect clara_p
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul