Postinor 2 la 5 ore dupa sex neprotejat. E posibil sa fiu insarcinata?

am luat si eu postinor 2 imediat dupa un contact sexual neprotejat imediat la 5 ore dupa contact.s-a rupt prezertavivul in timpul actilui, nu ne'am dat seama, iar prietenul meu si'a dat drumul in mine.am luat postinor 2 nu am avut nici un efect secundar, dar imi este frica sa nu fiu insarcinata.este posibil sa fiu?ajuta'ti'ma
7 comentarii

e nevoie de mai multe informatii. Eficacitatea Postinor e destul de buna(98%)...deci riscul de sarcina e mic, foarte mic. Avind in vedere ca dai doar extrem de putine informatii, tot ce pot sa iti spun e sa astepti sa vina menstra iar daca ea intirzie cu mai mult de 7 zile sa faci un test de sarcina

ce sa dau mai multe informatii./?am doar 18 ani...mi'am inceput viata sexuala aqu 2 luni.si dintr'o gresala aqu sufar.nu am avut sangerari...au trecut odar 3 zile deknd la'm luat.efecte deloc.aqu nu imi ramane decat sa astept...:((.deci exista si acel 2 %sa fiu insarcinata.sper sa pot sa zic k dupa 7 zile mi'a venit.aqu asteparea e grea:((

mai am o intrebare.daca ciclul nu vine in cele 7 zile///si vine normal la data care trebuie?

am primit e-mail ca mi'ai raspuns la intrebari...dar nu vad nici un comnetariu.astept...;multumesc anticipat!

inca ceva... dak am luat ultima pastila de duminica in lok de penultima are ceva??? cu ce imi dauneaza ! iau yasmin!

au trecut deja 5 zile de knd am luat postinor2 si nu mi'a venit ciclul.sunt insarcinata????????????????

eu nu pot sa citesc comentariu lasat de dumneavoastra:(( si nu pot sa aflu ce ma intereseaza...dc?:((

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 13Se poate ramane insarcinata si asaaaaa???
- 3posibila sarcina?
- 4mi-a intarziat 15 zile... sarcina?
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 6Mi-a intarziat aproape 3 saptamani. Sarcina sau altceva?
- 3Poate fi de vina Postinorul?
- 4sunt insarcinata?
- 4Sex neprotejat
- 3postinor-2-efecte
- 1oare sunt insarcinata?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 10Mi-e frica... sarcina?
- 6Am folosit servetelul lui... pot ramane insarcinata?
- 7Sa imi fac griji sau nu?
- 0sunt insarcinata?
- 6Am rămas însărcinată ?
- 1Posibila sarcina?
- 2Am avut contact sexual neprotejat in prima zi dupa terminarea ciclului, exista vreun risc?
- 1Pot ramane insarcinata?
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: sunt insarcinata? postinor prezervativul rupt
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: