pot fi insarcinata?
Buna, eram cu prietenul meu si ne frecam unul de altul iar la un moment dat a ejaculat pe pantalonii mei, eu am atins pantalonii uzi, iar dupa mi-am sters mina, dar pe urma ap atins si putin cu mina vaginul, nu am bagat deget, sunt virgina, intrebarea este daca pot ramine insarcinata daca am atins cu mina strearsa nu prea bn, un pic vaginul..?
Cineva ar putea ride de interbarea mea, dar nu stiu ce s-a cred, totusi imi fac griji.. )
Cineva ar putea ride de interbarea mea, dar nu stiu ce s-a cred, totusi imi fac griji.. )
5 comentarii
Va rog frumos ajutati-ma.. Chiar credeti ca daca am pus mina pe pantalonii uzi de putin de sperma, a raman pe mina mea sperma?
Buna Mihaela, nu ramai insarcinata doar daca va atingeti pantalonii. Poti ramane insarcinata daca ajunge lichidul seminal in vagin. Inainte de a va incepe viata sexuala trebuie sa aveti cunostinte in domeniu. Actul sexual nu inseamna doar placere, ci si responsabilitate! Nu este vorba doar despre sarcina, ci si despre boli cu transmitere sexuala!
Multumesc de raspuns, inseamna ca in cazul meu nu ramin insarcinata?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2imi intarzie menstruatia, ma dor sanii si sunt putin umflati
- 5sunt sau nu.. menstruatia mi s-a terminat acum o luna
- 5anticonceptionale, antibiotice, sex neprotejat = sarcina?
- 3prezervativ rupt si apoi inlocuit... sunt insarcinata?
- 7se poate sa fiu insarcinata? va rog astept un raspuns
- 3sunt insarcinata? e posibil?
- 4sex anal, insarcinata?
- 13pot fi gravida?
- 7am si eu o nelamurire: sunt insarcinata?
- 4urgent.sunt insarcinata?
- 5desi mi-a venit menstruatia prezint dureri abdominale, de cap, ameteala, stari de voma
- 1insarcinata fara penetrare?
- 9sunt gravida?
- 3Pot sa raman insarcinata? Raspuns urgent va rog!
- 8sunt posibilitati sa fiu insarcinata ?
- 3am si eu o intrebare: pot fi insarcinata?
- 12Intarziere sau sarcina?
- 0Risc de sarcina ?
- 3Sex si menstruație
- 1Menstruatie maronie...vreau sa stiu daca se poate sa fiu gravida..
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: