sex anal, insarcinata?
buna..am si eu o intrebare..simt nevoia sa m descarc..si in acelasi timp sa si aflu.:(...p mine si p prietenul meu ne-a apucat intr-o zi, sa facem sex anal.mentionez faptul k pana acum sex normalsa zic asa nu am facut deci himenul meu cred k inca mai este. doar sex anal de vreo 3 ori..el spune..si sustin si eu ideea k mai snt virgina..90%.Nu 100% deoarece se poat k intr-o zi kn ne jucam sa greseasca cu degetul..:Din fine.am facut sex anal, ne-am simtit foarte bine..l urma..a inceput sa ejaculeze..in interior..am stat cateva secunde..apoi, cand s ma ridic..eu fiind p burta iar el peste mine..am observat k aveam pe toata suprafatza o cantitate nu mare de sperma..pot spune k mica.e posibil sa fi ramas insarcinata?:O
4 comentarii
Nu poti ramane insarcinata daca vaginul nu a fost penetrat!!Si inainte ar fi fost bine sa va fi documentat in leg.cu viata sexuala!!
Am sa iti raspund aici la mesajul tau privat, pt ca de obicei nu tin legatura prin PM, decat cu persoanele foarte apropiate!!Cu pastila de a 2-a zi trebuie sa fii foarte atenta pt ca nu trebuie sa le folosesti mai mult de 2 ori pe an, la interval de cateva luni bineinteles!!Si da, a 2-a doza se ia dupa 12 ore de la prima!Mai bine folositi o metoda contraceptiva mult mai sigura si fara nicio contraindicatie:prezervativul!!
Numai bine!!
Numai bine!!
aah..da..deci e ok.mersi mult..si scuze de deranj..:D
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3intarzierea ciclului menstrual din cauza anticonceptionalelor, pete maronii...o posibila sarcina?!
- 46poti sa ramai gravida si fara penetrare?
- 4mi-a intarziat ciclul 11 zile, este posibil sa fiu insarcinata?
- 3Confuzie... ar putea fi vorba de o sarcina?
- 3anticonceptionalele.. eu nu am mai avut o alta folie cu mine
- 98Sa ma ingrijorez?
- 39sunt oare insarcinata?
- 4durere abdominala, posibila sarcina?
- 11Ce se intampla?
- 24Virgina si gravida?
- 4Exista posibilitatea de a ramane insarcinata?
- 3din ce cauza poate fi astfel de menstruatie?
- 5ne-am "jucat" putin (imbracati).. pot fi insarcinata?
- 8sunt un pic ingrijorata: sunt insarcinata?
- 1Sarcina?
- 5la oarecare laborator mi-ar iesi la analize si eventualele boli de la contact sexual?
- 2posibilitate sarcina?
- 2Scaun cu sange dupa sex anal
- 0Sunt însărcinată?
- 0Este posibil sa fiu iar însărcinată?!?
Mai multe informații despre: Sexul anal sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: