presiune ceafa, ameteli, stari de lesin

42 comentarii 1 2
0
28-12-2017, ora 21:06
john37
Nu este medic/terapeut
john37
exagerat.A doua zi dimineata am avut picioarele reci, fruntea rece transpirata, palpitatii, un lichid in gat mobil, tremur al mainilor etc.Urmatoarele zile au inceput probleme digestive(bolborosisme, gaze, constipatii, dearee etc).In permanenta am avut o stare de rau generala, disconfort stanga, respiratie mai grea, oboseala in mers sau efort, alb la fata mereu..eram un adevarat zombi.In aceasta situatie m-am panicat..noaptea ma treseam transpirat cu rau de moarte.Mereu simteam o slabiciune sincer imi treceau prin cap ca o sa mor..Totul s-a petrecut in Anglia.De frica m-am inscris la doctor si dupa consult, ecograf abdominal si sange totul a iesit ok dar eu prezentam aceleasi simptome.Cam doua luni m-au tinut aceste simptome..in final lichidul din gat devenise vascoz si urat mirositor si lmba alba.Ciudat e pt ca nu nici o dure..am uitat sa precicizez ca la inceput sinteam falcile inclestate ai presiune in gat.Acum problemele digestive par sa se fi oprit dar presiunea din cap, starile de moleseala, ameteala, respiratie uneori mai grea si usor disconfort in zona inimii au ramas.Am ajuns acasa in Ro si in urma altor teste de sange si exudat nimic deosebit...mai ramane peste cateva zile sa fac la inima toate testele.Medicul de familie a zis ca e pe sistem nervos dar eu inca sunt confuz..multumesc.Sarbatori fericite!!
0
21-03-2018, ora 22:44
crysty1233
Nu este medic/terapeut
crysty1233
Salut, Flrazvan ai gasit solutia problemelor tale?
0
11-09-2018, ora 01:34
Radualex998
Nu este medic/terapeut
Radualex998
Se pare ca nu sunt singurul cu aceste simptome: durere de ceafa, cap, ameteli, oare chiar nimeni nu ne poate ajuta??? Am lipsit deja 3 săptămâni de la serviciu, încep să disper!!!

Ce este de facut ??? Rmn la cap facut, control orl facut, control la sânge facut, toate bune, ce altceva sa mai fac ca efectiv nu mai stiu???

Va rog sa ma ajutati! Multumesc.
0
11-09-2018, ora 09:21
Flrazvan
Nu este medic/terapeut
Flrazvan
Se pare ca singura metoda care merge la mine este: chiroterapie + presopunctura ( masaje apasate pe zonele dureroase). Cumva se face un reset dupa fiecare sedinta ( creierul isi muta atentia). Dar nu dispar complet niciodata. Revin in forta in special la raceli, sau daca e urat afara, sau stau in aer conditionat/curent. Si eventual sedinte de psihoterapie.

@Radualex998: poti sa mai faci si un RMN la coloana cervicala dar mare lucru nu o sa descoperi si eventual daca ai facut sangele pt HLAB27 ( spondilita anchilozanta).
0
17-11-2018, ora 22:55
Sunt bine 88
Nu este medic/terapeut
Sunt bine 88
Am și eu o întrebare !? in urma analizelor mi-a ieșit o ușoară anemie hemoglobina 10.7 și tgo 40 care m-au panicat f puțin, de ceva timp vars sucul gastric după masa și nu pot lua nimic, ca mi -a intrat in cap, ca orice pastila as lua o vomit, câteodată am teama de a mânca, doar din simplu fapt sa nu vomit, in plus de asta ragai f mult și apoi am arsuri și vars sucul gastric amestecat câteodată cu putine alimente ! Am fost la o dr care in urma unei ecografii îmi spunea :vaiiiii ai un ficat f vascularizat și gras (eu fiind f slaba ) și mănânc mai mult mâncare sănătoasă ! fructe nu pot mânca și lactate ca îmi fac rău ! din cauza acestei dr care m-s speriat doar prin faptul cum făcea in cabinet nu-mi pot lua gândul in privința unei boli de ficat ! Se poate ca toate aceste simptome sa fie din cauza anxietății !? (arsuri, stări de voma (fără greață ) pur și simplu îmi vine rău după masa )
0
18-11-2018, ora 00:51
clausa
Nu este medic/terapeut
clausa
Radualex998 aproximativ toti nervii responsabili de gat si cap ies prin cervicala. Si daca gatul devine tensionat, fluxul de sange care trebuie sa ajunga la urechi prin arterele vertebrale este diminuat.
Acum este un sistem complex coordonarea, vederea, sistemul vestibular sunt legate intre ele, si e posibil ca o problema de ureche sa puna presiune pe muschii gatului etc. Poti sa faci si un doppler la vasele de sange daca nu ai facut angiormn, rmn la urechi si cervicala. Verificat si lipidele din sange.
0
18-11-2018, ora 01:03
clausa
Nu este medic/terapeut
clausa
Sunt bine 88 poti sa fii slaba dar sa ai ficatul gras, el e responsabil de digestia slaba mai ales daca masa contine grasimi, ragaituri si reflux gastroesofagian. Ficatul secreta sucul biliar in colecist si apoi il varsa in duoden impreuna cu sucul din pancreas cand simte mancarea. Poti sa incerci ceai de menta cu 30 de minute inainte de masa sa ajuti evacuarea bilei. Poate sa fie si ceva pe sistem nervos, sa fie o diskinezie, ca si o problema de stomac, H.Pilori sau altceva.
0
20-11-2018, ora 20:30
Sunt bine 88
Nu este medic/terapeut
Sunt bine 88
multumesc pt raspuns Clausa, am fost la medic spune ca nu e reflux si nici fierea cu toate ca mie alti medici mi au spus ca am fiere lenesa e putin cudata, mi a dat ulcamed timp de 1 sapt 2 pastile dimineata si 2 seara am inceput din seara asta sa vedem...problema e ca eu ma panichez tare pe pastile...imi este frica sa le iau dar le am luat sa vedem ce efect vor avea.nu ma simt bine deloc...aseara am vomat galben, verzui si amar..am luat azi maganghirol siam niste arsuri f puternice..nu mai rezist nu mai stiu la ce medic sa merg am ajuns la capatul puterilor..imi doresc sa mananc si eu caun om normal.ati mai intalnit persoane sa le fie atat de rau de la fiere...ameteli...vedere incetosata...varsaturi fara alimente ?Am avut helicobacter dar l am eradicat dupa a 4 a cura de antibiotic...am 4 endoscopii facute..mi s-a luat si biopsie spune ca nu-l mai am !
0
26-11-2018, ora 14:40
Nicu89
Nu este medic/terapeut
Nicu89
Buna ziua! Ma numesc Nicu si ma confrunt cu probleme de cap, anemie, ameteli si depresie. Am dureri de cap, ametesc si cad din picioare ca si cum toate fortele ma lasa! Ori de cate ori incerc sa nu ma mai gandesc la problemele personale depresia ma trage in jos. Daca aveti vreun remediu pentru aceasta problema v-as fi foarte recunascator, va rog frumos chiar am nevoie de ajutor! Sa aveti o zi frumoasă.
0
29-11-2018, ora 18:07
Anyka123
Nu este medic/terapeut
Anyka123
Am si eu asa o problema, sa inceput tot cu durerile de cap ingrozitoare am stat o sapt acasa si am crezut ca e ceva serios mia stat mai rau am plecat la spital unde miau pus analgezice intravenos ca sa pot scapa de durere apoi am fost transferata la spitalul de neurologie din günzburg mentionez sa spun ca ma aflu in germania unde am trecut tot felu de aparate si miau gasit un ponct micut pe creier au spus ca e o mica inflamatie si am primit cortizon in rest toate rezultatele au iesit bine si la orl am fost si a spus nu am nimic nici medicii nu stiu ce am, durerile sau mai ameliorat insa sarile de slabiciune nu imi dau voie sa ma ridic din pat si pina cind nici o solutie, miau verificat si organele interne si nimic pe miine imi vor face si endoscopia si asteptam tot pe miine rezultatele facute din punctia cerebrala daca nici aici nimic nici nustiu ce e de facut.
0
04-03-2019, ora 23:05
Flrazvan
Nu este medic/terapeut
Flrazvan
Buna Anyka123, ai primit cumva rezultatele la punctia cerebrala? Eu de 3-4 saptamani sunt cu dureri de cap ( cap incins presiune in ceafa, durere de ochi) nu e ceva sa ma trezeasca noapte din somn si din fericire nici ameteli nu am ( probabil nu mai am atacurile de panica). Am scapat cu Gabapetin de arsurile de pe nerv dar capul tot se mai incinge usor ( cel putin asa il simt eu). Tensiune care creste usor pana la 14 cu 9. Ma imbuibez cu medicamente ( antinflamatoare, anti-durere, med de tensiune) si nu mai cedeaza odata. Ceafa la fel scartaie si paraie ( zona muschilor suboccipital am inteles).
0
03-01-2021, ora 23:32
Amalia222
Nu este medic/terapeut
Amalia222
Buna seara...ma confrunt si eu cu multe din simptomele descrise de multi dintre voi.si anume:ametrala, gat intepenit, dureri de spate, amorteala a mainilor si picioarelor, slabiciuni, respiratie greoaie, dezechilibru.am facut tot felul de analize, Rmn cerebral si cervical, radiografie la intreaga coloana, kineto si fizioterapie si degeaba...efectiv nu mai stiu ce sa mai fac...simt ca innebunesc, ma termina psihic ametelile, gatul imi trosneste efectiv atunci cand il aplec intro parte...simt o presiune in piept.raspunsurile medicilor au fost ca am un inceput de scolioza si ca se rezolva cu fizioterapie.dar degeaba ca nu sa rezolvat nimic.au inceput brusc acum un an de zile cu ameteala si stare de lesin...tin sa precizez ca nam lesinat niciodata dar nici in picioare nu mai pot sta dreapta ca ma clatin intro parte.daca sunt persoane care au descoperit cauza si tratamentul rog sami dea si mie un sfat...multumesc frumos!
Adaugă un comentariu / răspuns
42 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.